zormuş işniz üstad.allah kolaylık versin
passat
zormuş işniz üstad.allah kolaylık versin
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altın etf'in kontrolünü kaçırdı büyük bankalar sonunda.
Bernanke gece rüyasında bunu görüyor şimdi.
Kanada endeksi bu yüzden zirve tazeledi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15:30 ABD'de haftalık İşsizlik Başvuruları
16:45 ABD'de Eylül ayı Chicago PMI
17:30 Türkiye'de 2. Çeyrek Toplam Dış Borç Stoku
Dün biraz küçük kağıtlara sıçradı iş. Niye bunlara bakıyoruz? Sanıyorsunuzki Amerika artmıyor sp yüzünden. Halbuki artıyor. Genele yayılıyor.
Spde sorun ne? %17 ağırlığı olan finansalların etkisizliği, hiç katkı yok rallilere.
590 dan 677 ye % kaç yapıyor?
Jelibon.
papazda son durum ... dediğimi yapıyorum .. euorada kısaldım .. karlarla azar azar usd/jpy alıyorum .. teminatı korumak için ...
![]()
2013,00
data zamanı > silahşorlerin zamanı ...hızlı olan kazanır....daytrade edenler için bu bir nimettir....hesap kitabınızı düzgün yaparsanız ve gerekli risk alma ve yönetme koşullarını yerine getirirseniz >>> ganimet.....tirexler
kılıçlar bilendi....son ayarlar yapıldı....![]()
Sn.Rex, hangi tür bir veri, pariteye nasıl bir etki yapabilir kişisel beklentin ne yönde yani paylaşabilirmisin ?
Zenci Mahallesindeki Solaryumcu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri