YYLD, yakın stop... Birkaç saat işime gücüme bakayım, veriye kadar ciddi hareket zor zaten...
YYLD, yakın stop... Birkaç saat işime gücüme bakayım, veriye kadar ciddi hareket zor zaten...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Palaya Ajdardan "ÇİKİTAAA MUZZZ" şarkısını armağan ediyorum, hadi pala kıvır şimdi AJDARLA![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
eywallah patron..yannız ben senin default "smart money"teoremini de andıracak bir görüşle, eurusd ve brent in yukarı hareketinin ille de borsaları yukarı tetikleyeceğini düşünmüyorum..bu tür korelasyonlar dönem dönem geçerli olabiliyor ama her dönem değil... bunun adını "eurusd ve brent in yükselişindeki dinamik önemli, o dinamik borsalar için de iyiyse borsalar çıkar yoksa sallamaz (misal petrol fiyatının talep kaynaklı artması)"....veya smart money teoremi ışığında bakarak "smart money bu ilişkileri kurar, zihinlere kazır, herkes bu korelasyonun ebedi olacağını sanır, amma öyle olmaz, smart money ın illüzyonudur aslında" da diyebiliriz... %50- %50
![]()
BANGA mühim
Hee pilini sordum onuda söyleyecek! Ebayda var yedek pil alacam ordan şööle kuvvetli uzun giden cinsinden! Pil gelene kadar beni idare etsin yeter! Sürekli sahada olunca takip çok zor oluyo!
vekil yerine PALA diyerek okuyorum
http://www.dailymotion.com/video/xeh...y-turgut_music
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
aha da... gönüllü kobay varsa bi denesin..sonucu ondan alalım..eühühühüh..ben 2.6.9 u brakmam
***ABONELERIMIZE DUYURU*** MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR
MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR. 2.7.3 VERSIYON NUMARASI
ILE KULLANIMA ACILAN VERSIYONDA, HISSELERIN GRUPLARA AYRILMASI ILE ILGILI
DEGISIKLIKLER BASTA OLMAK UZERE BIRCOK YENILIK YAPILMISTIR. A, B VE C
GRUBU HISSELERE E-BROKER UYGULAMASINDAN EMIR GONDERILDIGINDE GEREKLI YASAL
UYARILARIN EBROKER EKRANLARINDA DOGRU GORUNTULENEBILMESI ICIN, E-BROKER
VERSIYONUNUN 2.3.755 VE UZERI, MATRIKS VERSIYONLARININ 2.7.3 OLMASI
GEREKMEKTEDIR.
V573 'DE YAPILANLAR SOYLE;
1. FIYAT BILGISI SECIMININE; HISSE GRUBU, TAKAS YONTEMI VE ISLEM TURU
ALANLARI EKLENDI. FIYAT PENCERESINE KOLON OLARAK EKLEYEBILIYORSUNUZ
2. FIYAT PENCERESINDEKI SEMBOLLERIN TOOL TIPLERINE ACIKLAMANIN YANINA
HISSE GRUP BILGISI EKLENDI.
3. FIYAT PENCERESINDE DUZEN->RENKLER VE YAZI TIPI->KOTASYON PENCERESI
AYARLARINA, A,B,C GRUPLARINA GORE, SEMBOLUN YAZI VE ZEMIN RENGINI FARKLI
RENKLENDIRME SECENEGI EKLENDI.
4. TAHVIL SAYFASINDA SAG CLICK MENUSUNE, "DETAY" MENUSU EKLENDI. ILGILI
TAHVILLIN DETAYLI BILGILERININ YER ALDIGI BIR MODUL EKLEDIK.
5. GELISMIS ALARM MODULU EKLENDI. FORMUL TANIMLAYARAK, BIR HISSENIN YADA
VOB KONTRATININ DERINLIKTEKI BIR BILGISINE DAHI ALARM YAZABILIRSINIZ.
6. MATRIKS'E EBROKER'IN GELISMIS TRADING OLANAKLARI EKLENDI.
7. SPK'NIN ZORUNLU TUTTUGU ALIM/SATIM ESNASINDA GOSTERILMESI GEREKEN
MESAJLAR ILE ILGILI MATRIKS-EBROKER ENTEGRASYONU YAPILDI.
8. HAZIR PENCERELERE, IMKB GRUPLARI ILE ILGILI SAYFALAR EKLENDI.
9. TEKNIK ANALIZ MODULUNDE CESITLI GELISTIRME VE DUZELTMELER YAPILDI.
-MATRIKS-
BANGA mühim
Energizer ın harici bataryaları var..Cep telefonu, notebook v.s. herşeye göre çeşitleri var..Nasıl birşey kullanmadığım için bilmiyorum.Daha önce alışveriş yaptığım siteden bilgi maili geldi dün...
http://www.dataservis.net/prod.asp?CID=56
Olabülür dahabi... Amma risk alınıyorsa da trend yönünde alınırsa başarı ihtimali artar herhalde... üvvv... Yani DOW'daki yükselen dipler, dün trend çizgisine milimetrik çarpıp sekmesi, normalde korelasyon olan piyasaların yukarıyı göstermesi, tüm piyasalarda trendin hala yukarı olması vesaire vesaire birleşirse yüksek ihtimalli yön yukarı çıkıyor.
Garanti asla yok, bugün Kara Perşembe de olabilir tabi, o yüzden stop&short'a hazırım her an, ama trader olarak görevimiz yüksek ihtimale oynamak... Arada bir %5'lik ihtimallerin daha kazançlı çıkıyor olmasını çok kafaya takmamak lazım... üvvv... ıngaaa...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
selpatro...ranningmi ne o
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri