uzun pozisyonlar dikkatli olsun uzatma dakikalarında sakatlık oldu ,hakem o süreiyide oynattı. en son buraya böyle bir mesaj attığımda 6000 puan düzeltme görmüştük![]()
uzun pozisyonlar dikkatli olsun uzatma dakikalarında sakatlık oldu ,hakem o süreiyide oynattı. en son buraya böyle bir mesaj attığımda 6000 puan düzeltme görmüştük![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
cümleten günaydın sayın patronlarım ... eur usd kanalizasyon ...
bende poz yok ama .. vobuda vereyim .. ahanda buyrunuz ..
![]()
2013,00
kraş senaryo liyv...........
Bu şarkı yı PALA ya uyarlamak lazım..ehuheuheue..çok çalıştınız PALAmız, taze taze ......
http://www.izlesene.com/video/muzik-...turgut/2488273
BANGA mühim
Çok pis gol olur... Akşamki veriye ve geceye long gireceğim şimdiden belli gibi.. üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vob pozum yok ama .. .eur/usd 1,3641 kısayım.. depeden kısaldım bakalım ...
2013,00
kenim,
biraz sonra bir adam çıkar, borsa 250.000 olacak der.
3 dakka sonrasında da başka bir adam çıkıp, borsa yunan borsasına dönecek, 600 (bildiğin altıyüz) leri görecek der...
ikisinin de haklı çıkma olasılığı aynı. %50. hatta ikisinin birden haklı çıkma olasılığı da aynı. sorun önce hangisinin haklı çıkacağını bilmekte...
strategist'in bir hikayesi vardı önceden yazdığı. özetle;
-size bir iyi bir de kötü haberimiz var
-neymiş?
-kısa pozisyonda margin call yediniz. bu kötü haber.
-iyi haber ne?
-yükseliş çok sağlıksızdı...düşüş başladı.
borsada mesele zamanlama meselesidir yeeeen.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Referandumdan sonra dolar düştü diye gidip yeni laptop almıştım, ucuza kapattım diye sevinmiştim... 2 hafta daha beklesem neredeyse bedavaya bırakıp üstüne bana para vereceklermiş **...Bu dolarda hedef 1 TL = 1 USD galiba...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
FDJ..10712 altında günlük kapanış isterük... long live bears long live kraşieynseync
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri