Ekonominin ise iyi gösterilmeye ihtiyacı yok.
Hatta hak edilen not arttırımını vermeyen haçlı zihniyetiyle karşı karşıyayız.
Dingil bitmiş yaşlı işsiz ülkelerle üreten Türkiye'nin aynı konumda bile tutulmaması çok acı bir Haçlı gerçeğidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Uzman Olma Yolunda
Sevgili Rebelyus,
Silmeseydin güzeldi o.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ana düşüncemiz yürüyor ve kritik 1.5 aya giriyor.
Burada herşey önceden yazılıydı.
KRİTİK ŞU ŞİMDİ ÖNCE TEPE GELECEK SONRA DÜŞÜŞ.
TEPEDEN SONRAKİ DÜŞÜŞÜN NEREDE BİTECEĞİ SONRAKİ SÜRECİN ANAHTARI OLACAK.
YANİ ALÇALAN DİPMİ, YÜKSELEN DİPMİ.
ŞU AN GÖZÜKEN YÜKSELEN DİP YAPACAĞI.
AMA ESASEN OLUŞUNCA BAKACAĞIZ ONA.
Jelibon.
'''''''''''''''''''''''''Öngörüm şu şekilde 1129 itibarıyla başlayan düşüş 2 eylüle devam edecektir. Eylül başı tepki gelecektir. Eylül sonlarına yine bozulacaktır. Kasımda son darbe glierken alacağım ve 2011 yılı boyunca tutacağım.
Ha ben iyi pozisyon aldım tepeden noktasal oldu bekleyecem orta vadenin sata dönmesini ve diplemenin bittiği yere bakacağım.
Görünen dipleme adayı 1070, 1041-1058 arası ve 1011 altıdır.
Nerden döneceğini hergün takip etmekten başka yapacak birşey yok.''''''''''''''''''''''''''''
Burada eski mesajdan tersi kısmını sildim ana senaryo yürüdü.
Eylül ve 1041 tuttu 110 puan getirdi.
Tarih tuttu puan tuttu.
Şimdi 1.5 aylık önümüzdeki süreç temmuzun yılın dibi olacağının veya olmayacağının gerçeğini ortaya çıkaracak zaman.
Aradığımız ise tepeden sonra alçalan dipmi, yükselen dipmi olacak.
Jelibon.
Dolar 1.454 ıhracatçılar batar bu gidişle.
Çok sert indi.euroyada bir şeyler oluyor ama dolarda kıpırdama yok
Euro 1979 larda
Sarıgız kirmizida olsa aşağıda sayılmaz.ama zayıf bakıyor küçük bir çekilme olabilir
Dolarda yukarı tabi.bu gece ki kapanışa bakalım
Varmısın yokmu sun.diye kendime gece sorayım
Fırsat olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri