Sayfa 404/5549 İlkİlk ... 3043543944024034044054064144545049041404 ... SonSon
66581 sonuçtan 4.837 ile 4.848 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

pisikolojim ise şu,

satış yapamıyorum cazalandırılıyorum, demekki istenmiyor,...
    alış yapabiliyorum ödüllendiriliyorum, ancak küçük ödüller,...

baskı altındayım, kontrat yükleyemiyorum bu yüzden, demekki istenen başarıldı, ayı pançesi zayıflıyor,....ölese ......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani zulu baba, çok eğik gelişiyor satış indikleri, oradan keserse dip te sığlaşıyor, derin dip yok şimdilik bu indiklere, belki bir tepe daha sonra, bir öncesi varya, şu çift dipli olan, onun gibi bir şeye gidiyor, çok demokrasi var, çok.....
    Gandi usta,

Bu sabahtı sanırım referansı hatırlamıyorum ama portföy yöneticlerinin eylül ayındaki kazançları hanelerine yazdırmadan bu ayı bitirmeyecekleri bu nedenle bir relizasyonu ekimde beklemek gerektiğini okudum bir portalda. Ne derece doğrudur ne alakadır yani yılsonu değilki diyelim fon yöneticileri vs vs...Yani ben anlamaz oldum. Ama şurası da belliki Euronext 685 kıramaz çünkü o büyük düşüşün dirençlerine yakın yaredir. O yüzden dün 683 gören euronext şimdi 670 ama biz duruyoz yerimizde.

4. 2 Kullanıcı babazulu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

düze gitmez bu, hissederse terse koşar, bekleme ne olabilir, haber yoksa,.....varsa ve bilmiyorsak, bilenler yazsın, sonuç değişmez, bu saatten sonra, yukarıdan kontrat manyağı yaparım bunları shortlarım hep,... hep short, hep short,.............93 e kadar, 93 yakınları ağırlıklı olarak, sade ben deyil bütün dünya,...bütün globe,.........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı babazulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gandi usta,

Bu sabahtı sanırım referansı hatırlamıyorum ama portföy yöneticlerinin eylül ayındaki kazançları hanelerine yazdırmadan bu ayı bitirmeyecekleri bu nedenle bir relizasyonu ekimde beklemek gerektiğini okudum bir portalda. Ne derece doğrudur ne alakadır yani yılsonu değilki diyelim fon yöneticileri vs vs...Yani ben anlamaz oldum. Ama şurası da belliki Euronext 685i kıramaz çünkü o büyük düşüşün dirençlerine yakın yaredir. O yüzden dün 685 gören euronext şimdi 670 ama biz duruyoz yerimizde.
    yani bu tür haberler, sanki kendi içinde dinamik varmış gibi, yani bunlar satarsa düşermiş gibi borsalar, o bölümde deyilizki, hani govermentlerin şişi indirecekleri seviyeler deyil buraları, bernacke trichet ne bostan korkuluğumu, obama ne, g-20 ne, bostanmı bunlar, öle se,

bir tarafa eylülcü portföy yöneticisini, diğer tarafada tichet, bernacke, AB, g-20, gelişmekte olanlar(yeni dünya düzeni ülkeleri), kovboyun 10800 ünü koyacaz, teraziyi tartacaz, kefelerden hangisi yuakarıda kalır deyilmi, portföy yönetişcisiymiş, bir şekilde satarlar, devletler satın derse,

8. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

sakız gbi yani,
    gözümüz şunlarda olsun, dxy ve vıx,....
    yani bana diyorki, yürü git forex takıl, ne işin var bizimle, biz buradakilerin arkasına geçmişiz, ara sırada borsa yapıyoruz,
    ama bunlar düşmüyor, şimdi öküzün altında gelde buzağı arama,.....demekki bunlar tabela şirketi kurmuş adı borsa olan, günü gelince tası tarağı topla, ancak o gün gelmedende kimse yerinden oynatamaz deyilmi, ********
    ...uçuyor mübarek, daha perde kapanmadan yeni oyun başlıyor, seyirci bir zaman yakalasa alkışlayacaklar, ama sadece al da kalınıyor,
    Düşmesse de..
    yön yönsüzlük çünkü, yani müthiş bir demokrasi var ülkede,....
    çok demokrasi var, çok.....

Indregandi abi, herşeyi açık net ve güzel hicvederek yazmışsın. Duygularıma ve düşüncelerime tercüman olmuşsun yine. Sağolasın varolasın.

Ben kendim yukarıda yazdığınız nedenlerden dolayı forex'e geçmiştim. €/jpy long dedim o gün 2005 ten beri en düşüğüne gitti forex'e ayırdım kapitalde o gün bitti. Döndük almayı seven vermeyi sevmeyen vob'a.

Eğer 60 dk.sisteme uysaydım 28.08.2010 saat 09:00 barında 73800 den AL demiş ve hala devam ediyor. Bugün tam 31 gün olmuş ve geriye dönüp bakıyorum bu ülkede ne oldu diye ben şahsen özel birşey göremiyorum. Gören varsa da söylesin ki öğrenelim.

Tek taraflı piyasa örneği vob. Birde diyorlarki manipulasyon yok kesintisiz tek tarafa gitmesi bile manipule değil mi?

10. 4 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

güya zamanında mali kural çıkacak diye yukarı gitti ama sonuç

SIMSEK: MALI KURAL SU AN ITIBARIYLE GUNDEMDE DEGIL, YAKIN DONEMDE GUNDEME GELME IHTIMALIINI BEN ONGORMUYORUM
    -MATRIKS-

12. 2 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

indiklerim ve göstergelerim bana şunu gösteriyor yukarı gittikçe mal satımı aşağıya indikçe daha fazlasının alımı örneğin bugün 81700 den 82200'e çıkarken mal sattı py ama 82200 den 82000 inerken de çıkışta sattığının daha fazlasını geri aldı. 5 dk.12:10 barındaki hareket bunun tam örneği.

Bence, 27.08.2010 dan bugüne olan da bu, o yüzden ne zaman ki ineşlerde py mal almaz ise o zaman düşebiliriz yoksa gerisi hayal.

14. 2 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

az önce anlattığım olayı şimdide 82250 de yapıyor py 82000 de aldığını veriyor aslında mal almıyor. Böyle giderse bugün yeni zirve gelebilir. Zaten ne kaldı ki...

16. 2 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

12:26 daki ilk denemesinde mal veremedi py hafif geri çekildi ve asıl malı tam 12:29-30 da verdi benim hesabıma göre 1 dk da 1100 kontratı elden çıkardı. Şimdi de malı alanlara düşmeyecek bana güvenin daha çok mal alın demek için yukarı taşıyor ve yukarı gittikçe daha fazla satıyor. Palanın da hakkını yemeyelim sözünün eri çıktı bugüne kadar hepte yukarı gitti üwww...

18. 2 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

Sakızın şekeri bitti, patlaması da yakındır ben diyim 3 seans siz diyin 3 gün
    Alias formasyon avcısı

20. 3 Kullanıcı babazulu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün tam 31 gün olmuş ve geriye dönüp bakıyorum bu ülkede ne oldu diye ben şahsen özel birşey göremiyorum. Gören varsa da söylesin ki öğrenelim.

Tek taraflı piyasa örneği vob. Birde diyorlarki manipulasyon yok kesintisiz tek tarafa gitmesi bile manipule değil mi?
    Zulu kabilesi lideri babazulu melmeketimize yatırım görüşmeleri için geldi. Ve dediki ben öle sıcak parayla gelip vurup gitmek istemeyom, dericilik sektörüne yatıırm yapacam.
    Alias formasyon avcısı

22. 2 Kullanıcı babazulu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

tekrar geldim, yokluğumda ağamda boş, durmamış, bayana aşağıdan al gelmiş, şimdi işte ben ne dedim kendime, 72 7xx giderse, ek yapma bekle,... bekleyecem, cehennemin dibine kadar yolları var, bu en büyük analiz , indikatörsüz olanı,....yukarıda birbirlerini düzsünler,.....

24. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 konuk)

Yer imleri

Yer imleri