Sayfa 403/5549 İlkİlk ... 3033533934014024034044054134535039031403 ... SonSon
66581 sonuçtan 4.825 ile 4.836 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saatlik öpmek istiyor yanaklarından bakalım izin verecekmi bu defa, çok yakınlar,...

kırmız sarı dışına çıkana kadar baskı devam eder, benden bu kadar,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

sn indregandi usta,

sizce endekste yuvarlak bir tepe mi oluşuyor ? yoksa yukarı hareket için güç mü topluyoruz?

4. 3 Kullanıcı babazulu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

günaydınlar,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı babazulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn indregandi usta,

sizce endekste yuvarlak bir tepe mi oluşuyor ? yoksa yukarı hareket için güç mü topluyoruz?
    zulubaba, büyük adamsın, yuvarlak mı yaparlar buna bakamadım ancak, bu bölüm çok pis, ilk defa karşılaşıyorum, sakız gbi yani,

8. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani dip 777xx se veya 80600 se tepe bile oluşamıyorki yuvarlak olsun, olmadı 75xxx se, biz burayı bırakalım en iyisi, dışarıya bakalım,....dışarısı çıkarsa bunlar zaten affetmezler,....gözümüz şunlarda olsun, dxy ve vıx,....

10. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani bana diyorki, yürü git forex takıl, ne işin var bizimle, biz buradakilerin arkasına geçmişiz, ara sırada borsa yapıyoruz, yani adını borsa koyduk gibi bir şey, tabela şirketi bu aslında, hale anlamdınmı,.....

olay böle, dün gece pariteye vurdun aldım aşağı okumuşsunuzdur, hale kıçında duman tütüyor parite tavuğunun, bu tavuk, çünkü yumurtluyor,.....bu aralar çift sarılı her biri,...

ama bunlar düşmüyor, şimdi öküzün altında gelde buzağı arama,.....demekki bunlar tabela şirketi kurmuş adı borsa olan, günü gelince tası tarağı topla, ancak o gün gelmedende kimse yerinden oynatamaz deyilmi, ********

12. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani artık yordular valla, yani bütün gelişmekte olanlarda tamam eyvellah, üstüne birde burada tezgah var, ya allah aşkına, kırk yıllık kani olurmu yahni, ulan göz göre göre, bir admın yelkeni bu kadarmı rüzgarla dolar kardeşim,....uçuyor mübarek, daha perde kapanmadan yeni oyun başlıyor, seyirci bir zaman yakalasa alkışlayacaklar, ama sadece al da kalınıyor,

14. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Bu gün bu açılış yazılarından sonra, biraz işim var, saldım çayıra,.... Düşmesse de*******.......anladınızmı,... Bu en güzel yorum bence,...ö/s görüşürüz,....

16. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.514
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.981
    Toplam Teşekkür
    832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zulubaba, büyük adamsın, yuvarlak mı yaparlar buna bakamadım ancak, bu bölüm çok pis, ilk defa karşılaşıyorum, sakız gbi yani,
    Yok valla olmaz o sizin büyüklüğünüzü

18. 3 Kullanıcı babazulu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

adam dün kılıcım dedi, çıktı daha iki gün önce bu gün kesemiyorum diyor, aha, diğeri daha dün 70 mil rezervle gurur duyuyordu ref te, bu gün yetmez diye panik havası var, ya daha dün bütün bunlar, 3 gün oluyor, şimdi gel yönünü bul, diyorum bak 100 kişi bulsak, desekki güzel hangisi çirkin hangisi sorsak, karar veremezler seyredenler, ağırlıklı ortalama çıkmaz, alınamaz wma sı, görecenin, niye yön yönsüzlük çünkü, yani müthiş bir demokrasi var ülkede,....

20. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani zulu baba, çok eğik gelişiyor satış indikleri, oradan keserse dip te sığlaşıyor, derin dip yok şimdilik bu indiklere, belki bir tepe daha sonra, bir öncesi varya, şu çift dipli olan, onun gibi bir şeye gidiyor, çok demokrasi var, çok.....

22. 3 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bütün bunlar şimdilik, 80600-777xx, daş çatlasın 75xxx gibi duruyor, ancak bir tepe daha keskinleştirir, çünkü indik çok aşağıda,

dün dedim ben,

şöle varsayım,

aralık 82100-80600
    uzatmalı aralık, 827xx-777xx, bunların shortsak 700 puvanına yukarıdan dokunmayacaz, aşağıdan ise -700 long değerlendirecez, örneğin 827xx de ek short yapmayacaz, poz almamışsak ve shortsak, 82100 geri gelmesini ve altında kalmasını bekleyecezki fake yi kovalım, fakelenmeyelim, 80600 aşağı inerse de bu defa, 777xx de long olcaz ki fakeyi bu defa değerlendirelim, diğer bütün durumlar benim varsayım dışında gelişir,.. ve beni terkeder,.....

24. 2 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)

Yer imleri

Yer imleri