dayanamıyom mondiyolayacam .. vob için değil ama .... eur/usd için .. owwwwwwwwwwwww mondiyo ... ühühüühh ..
dayanamıyom mondiyolayacam .. vob için değil ama .... eur/usd için .. owwwwwwwwwwwww mondiyo ... ühühüühh ..
2013,00
Son zamanlarda başarısından ödün vermeyen Zenith short'ladı.. Aynı zamanda StroBands'de de önce beyaza çarpıp sonra maviyi kırma kombosuyla sat onayı var... üvvv.... Volüm hareketleri ve OBVX de destekliyor... Farketmez, az sonra ralli kaldığı yerden devam eder bence... ** üvvv..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vob içinde mondiyolayacam gün içi en düşük yaktı .. ayıp olmasın ... owwwwww .. mondiyooo ...
2013,00
gösterge güzel bölgeye geldi..
81550 long !
tepebilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Ulen ben böyle işin bi kerede tepeye yakın kapasam pozu be ne sinir bi iş bu şimdi kapadım ya döner gene zirveye bende kafayı yerim uff ya![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
silkelememi acaba![]()
Eskiden olsa 81.425 stop'lu deneysel long'lamıştım buradan... Depecem diye bağırıyo resmen..... Peh be... Eski günler... Mazide kaldı...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
pehhh silkeleme bence60 dk da çok pis tobo var üwww
şimdi silkelenenler, way silkelendik deyip longlarını yerine koymaya çalışacak ve sonra bumşakala aşşa mı yine yww.. ooowww meinnn kammppfffff
BANGA mühim
petkım haberı ıle alımlar hızlandı bı andaky saldırdı
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri