İyi yolculuklar, Sn.Jelibon ve Sn.Rex üstadlar.
Buna nasıl uyanılır.
Biraz vix lazım.
20-25 çöküş olmaz. 30 larda olsa büyük puan tamam.
20-25 de günlük volatilite bile sınırlanıyor.
30 puan olmuyor sp hareketi.
Ha Bir anda fırlar geçmişte oldu %25 vix gibi o zaman yükselişleri satarsın.
Orta bandı çok geçmedikçe 20-25 de kaldıkça destek direnç kazandırır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
4 hafta yükseliş sp de gücü göstermeye yeter artar.
Bakın ne zaman 4 hafta yükselmiş üst üste.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İyi geceler arkadaşlar, seansta olamyınca çenem düştü.
Jelibon.
Tecrübeli
jelibon üstad ,yumurta ikizi dediğin sensex ve tr100 daha yolumuz var dercesine el ele fincana klup takıp kahve içerler gibi duruyorlar mı acaba?
10 ay önce Blogda onca çökertmeciler varken dünyada tek başıma hemde en tepelerdeyken bir iddia attım ortaya 2010 kapanışı 2009 kapanışının %10 aşağısında %10 yukarısında olmaz. Bütün yıl yatay. Çöküş 9. uncu veya 12. aydan sonra.
Sonrasında ikinci iddia Bu yılın dibini Amerikada al seneye köşeyi dön. Bu yıl dibi Temmuz veya Eylül-Ekim-Kasım 17 arasında.
Bir sayım üzerinden gittik ABCDE diye dünyada numune 3 çöküşden bahsedenler adım adım önce 12345 diye saymaya sonra 3 de olmadığımızdan bahsetmeye başladılar. Yola geldiler yani.
Tıpkı ABC de seneler önce tek başıma yazarken geldikleri gibi.
Şimdi gelinen nokta her yer yazmaya başladı 6 ay önce yazdıklarımı. Marta kadar sorun yok falan filan.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri