papazda kv OBO gelişebilir > 1,342x/3x....![]()
Düşüş .23 yani 1123 ü dahi geçemeyerek zirve daha görülmedi dedi.
1119 a kadar hala bir ayı boğa sayımı olacağını belirtmiştim.
Haftalık kapanış son derece olumlu olacak.
Dowdada cuma kapanışı önemli diyorduk.
10767 üstü kapanış çok olumlu.
Bugün 1 haftada 2 inci, 2 haftada 3 üncü 90 lık alım günü son derece olumlu.
Araya 90 lık satım gelmemesi kararsızlıkta yok demek.
Piyasa karalıysa bizede trende olmak yaraşır.
Karşı trende olmanın anlamı yok.
Kısa vadeden orta vadede sata çıkmadıkça indikatör orta vade alda zaten, öyle 1-2 düşüşlerle sat vermez verince zaten haber vereceğim.
Askerliğimde havacıydım evet.![]()
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ana tarihler nettir.
2 Eylül ve 24 Aralık.
Bunun arası yok bende.
Bu ne demek biliyormusunuz?
24 Aralık 2 Eylülden yukarı olacak demek.
Equinoxa bir ihtimal verdik ama kefil değilim dedim düzeltmeyle kaldı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sevgili Rex,
O altının mevsimsel grafik endekslere hala yürüyor şahane birşey.
Ekimim başı ortası gibi tepe, böylece nede olmuş olacak, 3. çeyrek iyi kapanacak.
9. ay yani.
Jelibon.
Sn jelibon,
2009 sonu parite mütiş atak yapmıştı....1 hafta kala (?! > 24 aralık...!!!)...bilançolarını düzeltmek için japonlar korkunç spekulasyonlar yaptılar (TOYOTA nın başkanı bir konuştu...pir konuştu >>> tam -520 pips tek seansta) ve sonrasında o büyük çöküş yaşandi 1,53 > 1,19....tam bir felaketti....![]()
bizim dağ gibi 1297 delmisler.
Bir gedik açıldı surlarda1301 e kadar ama tamir edildi
Bu akşam her şeY belli olur.
Biliyorsun benim bu ikinci yükseliş gelmeden önce bir düşüncem vardı 1.26-1.2650 long 1.35 sonra 1.40 hedef demiştim. Temmuz düşüğü 1.25XX stop.
Sonra sağdan soldan biraz 1.23, 1.24 e etkilendim ama dediğim gerçek oluyor şu an.
Demekki sağdan soldan etkilenmeyecekmişim, meret kanalınıda güzel oturttu oradan.
Jelibon.
paritede 22 ve 24 eylül çalıştı....tepeledik...23 japonyanın müdahalesi geldi >>> 1,3286 geldik....bugün rekor > 1,3294 (1,3486 tespit etmiştik)....dip ve zirvelerde +/- 10 pips oynamalar veriyor...okadar kusur olur...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri