ufff ya şimdi geldim 81125 de onaylanmış teyit almış bir AL varmış ühü long oldum ama geç kalınmış bi long bu arada dışarısı ne halde öyle ya Pala anlayamamış galiba dışarısının neden bu halde olduğunu ondan götüremiyor galiba
![]()
ufff ya şimdi geldim 81125 de onaylanmış teyit almış bir AL varmış ühü long oldum ama geç kalınmış bi long bu arada dışarısı ne halde öyle ya Pala anlayamamış galiba dışarısının neden bu halde olduğunu ondan götüremiyor galiba
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
patron bizdeki trend bitişi sd ile olduğu kesinleşiyormudur üwwwwwww dışarısı giderken gitmiyo felan
şerefsizler inadına yukarı almıyorlar ve kıs kısss gülüyorlar manyak bu adamlar![]()
![]()
![]()
GBP/USD'yi teprik ederim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Hayırlısı olsun patron... Foreks'de çarpılmak öyle VOB'da çarpılmaya benzemiyor.. Kaldıraç yüksek çocuk oyuncağı değil kaşla göz arasında çiziyorlar... Hadi oldu da kazandın, yurt içi adam gibi aracı kurum yok, aracı kurumun çiziyor o zaman... Yok yabancı ile çalıştın diyelim, para yollayıp çekerken de banka çiziyor... Hep çizilme hep çizilme bu foreks işi...![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
5 DK TOBO çalışurmu **** vay *** 81800 kapanış
cümleten selam patronlar![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
anlamadığım spotu nasıl tutyorlar akkız ve işc %1,82 olduğu halde
x30 % 0,20 bi garan eksi galiba
dün 81125 ten gelen sat sinyali devam ediyor halen..
80600 ü değerlendiremedik maalesef
değerlendirmeye kalksakta düşüş devam ederdi ki o da ayrı![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
abd yeni konut satışları beklenti yüzde 6.9
gelen
0
Muhahah veriye bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri