İkili dip mi yaptı ne... üvvv... Depecek mi yoksa... üvvvv... ühüühühü...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Emekdar abi sen long'ladım desen de inanmayız merak etme... Ha Pala belki numarayı yiyip göçertebilir ortalığı yine de dene sen...![]()
11:45 barında çok yüksek volüm var ama düşüş sınırlı... Böyle şeyler çok kıllandırır beni... Mantığım short'ları azalt sonra üstten yine verirsin diyor ama amigdalam bırakmıyor... Neyse ben gidiyorum ZİŞD... Döndüğümde 7xxxx'lerde olmazsak oturma eylemi düzenleyeceğim...![]()
stro patron 5dk grafiklerde dünden beri içiçe iki başarısız TOBO var. ne buyurdun?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
EURUSD hafatlık..fincana bak kulba bak..hem de dipte olmiş..üühhühühü...
(VOB ile alaka kurmayak pliz..ben paritelerle borslar arasında her daim aynı kalan bir korelelli yar olduğuna inanmayanlardanım)
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri