YUH BE ASTİ O SON ŞORT SİNYALİ ADAMI SABIR TAŞI EDER BE![]()
![]()
![]()
YUH BE ASTİ O SON ŞORT SİNYALİ ADAMI SABIR TAŞI EDER BE![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Selpatros nerde.....PAtron, 60 dklıkda ters raning çıkmış?????hatta raning demek ne derece doğru bilemiyorum....;ters ranamaying; mi demek lazım..çıkamadım işin içinden..ühühühü...devamı yüksekten brakılan basket topunun sönümlü hareketinin kameraya alınmış halinin sondan başa doğru izlenmesi şeklinde cereyan edebilir... bu durumda acaba basket topunu ne kadar yüksekten brakmışlardı acaba ???..basket topu şart değil,,ama basket topu dedim onlar iyi zıplıyo..teprik ederim... benim yapıştırdığım graflar neden öküz gibi duruyor sayfayı yırtıyor felan..yoksa benim pc mi öküz de öyle gösteriyo..eüüzü..üühhühühüh aha da bak eüzü derken iki ü koydum yan yana, site onları bile ağlama sembolune çevirmedi site..üühühühhü![]()
BANGA mühim
acaba 15 likte 2 li dip oluyor nedir düştüğümüz duruma bakın ya hep yukarı düşünüyoruz artık her düşüşü düzeltme kar satışı olarak alıgılamaya başladık..
sistem flatde..
daha poz. almadım.
saat 13 den sonra pozisyon aldığımdan,,bu düşüşten faydalanamadım..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
İyi seanslar, bol kazançlar..
Dünden 82.200 kısalar 80.900'dan uzuna çevrildi..
80.650 altına sarkarsa reverse edip kısalırım..
Kapanışa kadar 81.xxx'lere çıkamazsa geceye flat girerim..
Sisteme Uy..!
bismillah deduk..
sistemli 81050 uzunladık..
700 puans yeter..
flat ulen be gitti canımı şortlar neyse az da olsa uzun zamandır karlı bi işlem yaptım![]()
10 kaplan gücündeyiz..
düşüşler temmuz serinliğinden öteye gitmiyor...
meltem gibi..
long devam.
ama kısmi düşüş onayı geldi göstergelerden...hoş olmadı bu.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri