yıldırımı gördük diye shortladık ama hala yağmur için güç toplayamadı
yağsa çok güzel olacak...
eğer bu global bi silkeleme ise, vay anasını sayın seyirciler demeye hazır olmak gerek.
77'lerde herkesin "aha bura zirve aha 78 yanmayacak" derken 76'ya gelindiğinde "biz demedik mi zirve orasıydı 78 yanmayacak diye" dediği zamanlarda da böyle bir silkeleme hareketi yapmışlardı.
sonuç ortada...
ben long devam...ama görüntü hoş değil tabe...veri gelene kadar bi yukarı bi aşağı süründürmeleri adettendir.
göstergeler düşüşü onaylasak mı onaylamasak mı havasındalar. onay geldiği anda düşünmeden stoplarım.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
şövalye gecen ay 4000 point kaybetmesine ragmen ve butun ısrarlarıma ragmen ramizde köfteleri ısmarladı dun. adamın gonlu zengın
tiyzenin teki de bizim ekmek teknesi netbookların oldugu masada yemek yıycem dıye tutturmaz mı? bı de fırcaladı teyzeyı gormeyın![]()
efg de satışa başladı yıkılsın buralar
İMKB100 XU100 grafiğinde sabahki barda Volume 200 M e çok yaklaştı. Uzun zaman sonra Devir teslimin ilk emareleri görülmeye başladı. Daha dün gece yazmıştım şansa bak!
Şimdi biraz Zig, biraz Zag zamanı.
Fakat halen 250-350 arasında Volume görülmüş olmaması biraz sakat.
İzleyelim bakalım
Çoh zamandır çingene bohçası yapmamıştım...Grafikte 1 si görünen 1 i görünmeyen toplam 2 durum var...Önce görünen;-Saraylı patron NK sı...Getiri eğrisinin 7 ve 21 lik basit HO ları...Kayabos olsa şortlarına sıkı sıkı sarılırdı ! DÜşüşe devam işaallah..ühühühüGörünmeyen;-Sİstem sistemdir. -1000 de iken pozda ısrar ediyorsa da uyacaksın yada bu diyardan kaçacaksın..Sisteme sitem hiç etmeyeceksin..Hadi flati anlarıkda, ...ir et sistemi gidiyo piyasa gazına gelip long açmak gibi bir *******lık yapmayacaksın...Bu sefer 300 paunla kurtuldun belki ama bir dahaki sefere oyarlar....(Bütün bunlar son tepede bu sabah görünüyor..Siz görmüyor olabilirsiniz...Ben de görünüyor..
![]()
BANGA mühim
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri