Sayfa 202/2456 İlkİlk ... 1021521922002012022032042122523027021202 ... SonSon
29468 sonuçtan 2.413 ile 2.424 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

pehhh başka bir kahin
    'Uyuyan kahin' olarak da anılan Cayce
    1945 de ölmüş üwwwwww

ABD-İRAN SAVAŞI OLMAYACAK

ABD, 2003'ten itibaren İran'la uğraşmaya başlayacak ama hiç bir zaman İran'a savaş açmayacak.

TÜRKİYE İSLAMİ ÇİZGİYE KAYACAK

Türkiye giderek İslami bir ülke görüntüsü kazanacak ve dünyada bu şekilde anılacak.

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKMAYACAK

1930'da yaptığı kehanette Üçüncü Dünya Savaşı olmayacağını ancak dünyayı daha büyük bir tehlikenin beklediğini söyledi.

BÜYÜK KENTLER SULAR ALTINDA KALACAK

türkiye kısmına bak pehhh bunu bizim yerlilermi yazmış acaba bi ingilizcesini aratayim ühühühü

2. 3 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    705
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    226
    Toplam Teşekkür
    69 Yazısı Teşekkür aldı

ben de bir kanalizasyon ekledim deneme olsun..
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  vob30.jpg
Görüntüleme: 234
Büyüklüğü:  76.8 KB (Kilobyte)
ID:	3361  

4. 5 Kullanıcı Pancamo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    452
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    461
    Toplam Teşekkür
    140 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı The Tatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimde görülen formül herneyse gayet başarılı. En azından resimde görülen dönemde. Nisan 2010 daki performansıda böyle ise tebrik ederim. Çünkü o ay sistemsavardı...

Gözüme çarpan diğer güzellerden biri Sn. Abka ya aitti. Yonca grafiğinde verdiği http://i56.tinypic.com/2jsknq.jpg Fakat resimin sol başında neden düşüşte al rengine boyamış onu anlamadım. Düşüşlerde bunu yapıyorsa tehlike arz edebilir. Yinede başarılı.

Sn.Strategist in http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5742 şurada 9 nolu mesajında verdiği sistem ise kesinlikle PC de olmaması gereken birşey.. Sanırım ondan yazmış zaten " Evet inanılır gibi değil.. Acaba sistemli olsam bu dönem kazanır mıydım dedim.. " diye.. Yinede sağlam bir filtre ile düzelebilir.

Sn.Astatin'in yardımcısıda güzel. http://i56.tinypic.com/2q2iuxc.png 15dk olmasına rağmen gayet başarılı. Ancak bunun bir filtreye ihtiyacı var gibi. Oda oturursa tam süper olacahhh..!

Buda benim kullandığım http://i53.tinypic.com/11c4lyg.jpg halen longta..
    60dk için Filtresinin zirvesinde artık buna yapacak birşey yok. Ancak grafik altına ek bazı trend göstergeleri ekleyerek teyit olarak kullanılabiliyor. Ya da Spot XU030 60dk grafiğinde de çalıştırınca sağlaması güzel yapılabiliyor. Çünkü spot vob tan daha ağar işliyor. Örneğin referandum öncesi short spotta yok ama burada var.

Bunları içimden geldiği için yazdım. Hiç bir ard niyet yok ona göre. Ara sıra sayfalarda resimlerini gördüğümde bak bu iyiymiş, vay be şurada nasıl vermiş, helal olsun, hada baaa..! gibi şeyleri kullandığımdan içimden geldi.
    Birde 200. sayfada yazdığım uzun yazıdan sonra tam oturuyor ama oda gerilerde kalmış tabi.

Diğer topic lerde pek olmuyorum o yüzden başka varsa onlarda hakkını helal eder inş. artık onlarıda siz eklersinizde bizde haberdar oluruz. Çok başlık olunca takibide güç tabi. Herkes bir yerde toplansa en azından sayfa sayısı fazla olsada, satılmış gazetelerin kokmuş haberlerini okumaktansa onları okumak daha hayırlıdır.

İnsan bir sistemi kullanıyorsa demek ki, onu kendine göre en iyi görüyordur. Böyle dolanırken başka birlerinin daha da iyilerini yapabildiğini görünce, hem hırslanıp araştırmacı oluyor, hemde demek ki daha da iyisi olabiliyormuş diyor. Hemde sevdiklerinin bunu başardığını görüncede gurur duyuyor.

Boooool Bol kazançlar ve hayırla harcamalar dilerim.

6. 3 Kullanıcı qazzaq tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı qazzaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimde görülen formül herneyse gayet başarılı. En azından resimde görülen dönemde. Nisan 2010 daki performansıda böyle ise tebrik ederim. Çünkü o ay sistemsavardı...

Gözüme çarpan diğer güzellerden biri Sn. Abka ya aitti. Yonca grafiğinde verdiği http://i56.tinypic.com/2jsknq.jpg Fakat resimin sol başında neden düşüşte al rengine boyamış onu anlamadım. Düşüşlerde bunu yapıyorsa tehlike arz edebilir. Yinede başarılı.

Sn.Strategist in http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5742 şurada 9 nolu mesajında verdiği sistem ise kesinlikle PC de olmaması gereken birşey.. Sanırım ondan yazmış zaten " Evet inanılır gibi değil.. Acaba sistemli olsam bu dönem kazanır mıydım dedim.. " diye.. Yinede sağlam bir filtre ile düzelebilir.

Sn.Astatin'in yardımcısıda güzel. http://i56.tinypic.com/2q2iuxc.png 15dk olmasına rağmen gayet başarılı. Ancak bunun bir filtreye ihtiyacı var gibi. Oda oturursa tam süper olacahhh..!

Buda benim kullandığım http://i53.tinypic.com/11c4lyg.jpg halen longta..
    60dk için Filtresinin zirvesinde artık buna yapacak birşey yok. Ancak grafik altına ek bazı trend göstergeleri ekleyerek teyit olarak kullanılabiliyor. Ya da Spot XU030 60dk grafiğinde de çalıştırınca sağlaması güzel yapılabiliyor. Çünkü spot vob tan daha ağar işliyor. Örneğin referandum öncesi short spotta yok ama burada var.

Bunları içimden geldiği için yazdım. Hiç bir ard niyet yok ona göre. Ara sıra sayfalarda resimlerini gördüğümde bak bu iyiymiş, vay be şurada nasıl vermiş, helal olsun, hada baaa..! gibi şeyleri kullandığımdan içimden geldi.
    Birde 200. sayfada yazdığım uzun yazıdan sonra tam oturuyor ama oda gerilerde kalmış tabi.

Diğer topic lerde pek olmuyorum o yüzden başka varsa onlarda hakkını helal eder inş. artık onlarıda siz eklersinizde bizde haberdar oluruz. Çok başlık olunca takibide güç tabi. Herkes bir yerde toplansa en azından sayfa sayısı fazla olsada, satılmış gazetelerin kokmuş haberlerini okumaktansa onları okumak daha hayırlıdır.

İnsan bir sistemi kullanıyorsa demek ki, onu kendine göre en iyi görüyordur. Böyle dolanırken başka birlerinin daha da iyilerini yapabildiğini görünce, hem hırslanıp araştırmacı oluyor, hemde demek ki daha da iyisi olabiliyormuş diyor. Hemde sevdiklerinin bunu başardığını görüncede gurur duyuyor.

Boooool Bol kazançlar ve hayırla harcamalar dilerim.

nisan 2010 da ne vardıki zaqqo abeyim benim sibop 2900 pıvan yapmıs nisan1 den 30 a kadder üvv
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

8. 4 Kullanıcı fXci tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    8
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    129
    Toplam Teşekkür
    39 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı qazzaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ......

Dost acı söylermiş ama forum genelinin şu ana kadar yaptığı en büyük hata yine standart olan şu duygusal işlemler.
    Ne gereği var, niye gerek duyar fazladan risk alırsınız? Neden sürekli yukarımı? Aşağımı? diye analizler, yorumlar. Sonra çok çıktı diye ezbere shortlamalar. Veya tam tersi düşünce hemen ezbere longlamalar. ( Yahu bırakın zarar edeceksenizde sisteminiz ettirmiş olsun. Toparlamanız daha kolay olacaktır. Çevremde Kiminle konuşsam ha düştü ha düşecek diye 6-7000 puan aşağılardan beri ezbere shortta. Fakat tek doğruyu söyleyen yine sistemlerimizdi değil mi? )

Bunun ardında hepte şu var. Çıkışta 1.500 puan kar aldım ama sistem hala longta. Baktım ettim bu vob daha çıkamaz heralde. O zaman şuradan bir short açayımda sistemden önce girmiş olayım. Hem 1500 puanın yarısı cebimde fazladan kalır, hemde ben herşeyden önce girer daha fazla kazanırım...
    .........
    mesele şudur özetle, sistemler piyasaya yenilmemek için türetilir ve temel amacı piyasayla savaşmak içindir. nasıl bir psikolojiyse trader kendi geliştirdiği sistemle de savaşıp onu bile yenmeye çalışır. sonuç haliyle hayal kırıklığı. bu vob olur forex olur sonuç aynıdır. bizim vob 82 lerde dolanıyor mesela, şimdi yarın bir gün satış gelse 75 den beri shortta bekleyenler emin olun bu seferde 80 lerden longda bekleyecek. çok düştü çıkması lazım dimi ama

10. 5 Kullanıcı SQ tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    452
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    461
    Toplam Teşekkür
    140 Yazısı Teşekkür aldı

BORSADA Düşüş işareti olarak;
    IMKB30 da yani XU030 grafiğinde 60dk lık periyotta işlem hacmi 200 M ( milyon lot) olarak volume indikatöründe görüldüğünde artık devir teslim töreni başlamış demektir. En son devir teslim alarmını bu endex 2li tepeye değdiği gün vermişti ama biraz düzeltmeden sonra baktılar ki kazın ayağı öyle değil, dönüp hepsini biraz aşağıdan yerine koydular ve tam gaz hala devam...

16.04.2010 mal boşalttıkları tarih. 27.05.2010 yerine koydukları tarih..

Grafikte alta volume ekleyip 60 dk ya alarak görebilirsiniz. Ayrıca Aynı volume, düşüşte nasılda aldıklarını ve 2009 başında köklediklerini bariz bir şekilde ele veriyor. Varsın derinliği kapatsınlar. Biz buradan her zaman yakalarız. İşte o tarihlerde ayıptır söylemesi HALKB 3.300 den alıp 6.000 küsürde acaip kazandık deyip boşaltmıştım preh preh preh ...! Bir daha da el süremedim ama o bana zaten 3-5 yıl yeter..
    02.01.2009 tarihinde bu çıkışa Bankalarla start verdiklerini o zamanda bu göstergeye bakarak söylemiştim. O tarihteki volume bakın göreceksiniz.

Şimdi birde XU100 grafiğini 60 dk da açıp altına indikatörlerden Volume yazanı ekleyerek bakalım. Aynı 2'li tepeye denk gelen zamanlarda ( 16.04.2010 ) 200 M işlem hacmi görülmüş ancak yine bunda da bir süre sonra hepsi yerine konmuş. Şimdi 250-350 M ve üzeri 60dk grafikte Volume görülmedikçe düşüşler kanaatimce alım fırsatından öte gitmez.

2'si arasındaki fark, Yabancı fon alımları Bankalardan başlar ve neredeyse önce kapabilmek için birbirlerinin üzerlerine basarlar. O yüzden XU030 60 dk daki ocak 2009 başındaki volume daha belirgin olur her zaman.
    XU100 deki 30.10.2008 son aylarına ait Yuksek volume ise, diğer hisselere erken abanan Türkleri ve bıyıklıları yansıtıyor sanırım. Erken atlayıp sonrasında hayli korku yaşadıklarını bizzat tanıdıklarımdan biliyorum. Hahh tamam piyasa yukarı gidecek deyipte gruh olarak alıma yapışılan tarih ise 07.05.2009 da oldu... Zaten göreceksiniz..
    Bunda da 250 ila 350 arasında veya daha yüksek Volume görülmedikçe aşağı yönelme sakat demektir.

Diğer time frame ler bu kadar isabetli tahmine izin vermez hiç yorulmayın. Ben yıllardır kullanırım bu yöntemimi..

Resim yapıştırmıyorum. Zaten herkesin ekranı var. O tarihlere bakabilir..

Bir yere not edin mutlaka. Bu bilgi bile başlı başına ALTIN niteliğindedir anlayana...

Hayırlı geceler

12. 4 Kullanıcı qazzaq tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı seagate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pehhh başka bir kahin
    'Uyuyan kahin' olarak da anılan Cayce
    1945 de ölmüş üwwwwww

ABD-İRAN SAVAŞI OLMAYACAK

ABD, 2003'ten itibaren İran'la uğraşmaya başlayacak ama hiç bir zaman İran'a savaş açmayacak.

TÜRKİYE İSLAMİ ÇİZGİYE KAYACAK

Türkiye giderek İslami bir ülke görüntüsü kazanacak ve dünyada bu şekilde anılacak.

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKMAYACAK

1930'da yaptığı kehanette Üçüncü Dünya Savaşı olmayacağını ancak dünyayı daha büyük bir tehlikenin beklediğini söyledi.

BÜYÜK KENTLER SULAR ALTINDA KALACAK

türkiye kısmına bak pehhh bunu bizim yerlilermi yazmış acaba bi ingilizcesini aratayim ühühühü

yahu zaten islami kimlikte değilmi halkımız hem de % 99 müslüman denmiyormu ne kadar saçmalamış
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

14. 2 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.480
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.187
    Toplam Teşekkür
    2.054 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
    güzel bir gün olması dilekleriyle

16. 3 Kullanıcı oguzhan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Internet fısıltıları; Hurriyet ve Kanal D yi Aydın DOĞAN, Ferit ŞAHENK e satıyormuş...Uwwwwww..İki grubun hisselerine de doping olabilir...ama internet sitelerinde var fısıltı..doğru mu değil mi bilemeyon
    BANGA mühim

18. 3 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Baktım da bu ay VOB'a girdiğimden beri en az işlem yaptığım ay olmuş şu ana kadar. Kontrat adedi olarak değil ama toplam long short işlem olarak. Kendimi tebrik ediyorum, aracı kurumuma acil sabırlar diliyorum...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

20. 4 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Internet fısıltıları; Hurriyet ve Kanal D yi Aydın DOĞAN, Ferit ŞAHENK e satıyormuş...Uwwwwww..İki grubun hisselerine de doping olabilir...ama internet sitelerinde var fısıltı..doğru mu değil mi bilemeyon
    Astatin patron, şöyle ufak bi siyasi gerginlik falan yok mu patron... Şöyle bi 3.000 puan filan bile verseler yeter içimdeki ayuyu tatmin etmeye... Şöyle ufak çaplı bir ordu hükümet gerilimi olabilir, partiler arası bişeyler olabilir... 2-3 gün sürse yeter... İz kalmasın... Güçlü Türkiye, zayıf VOB... Acilen destek lazım patronaj.... üvvvv... Ne hallere düştük ya... Siyasetten medet umar olduk... üvvvv...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

22. 5 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astatin patron, şöyle ufak bi siyasi gerginlik falan yok mu patron... Şöyle bi 3.000 puan filan bile verseler yeter içimdeki ayuyu tatmin etmeye... Şöyle ufak çaplı bir ordu hükümet gerilimi olabilir, partiler arası bişeyler olabilir... 2-3 gün sürse yeter... İz kalmasın... Güçlü Türkiye, zayıf VOB... Acilen destek lazım patronaj.... üvvvv... Ne hallere düştük ya... Siyasetten medet umar olduk... üvvvv...
    Patron artık siyasi gerginlik olduğunda daha hızlı yükseleyor Ordu nun gerilecek hali yok, yerile yerile nevroz a girdi... Çok daha güçlü ve sınırsız inanç dolu feylezofik ve pozisyonel metinler görülmedikçe bu trend değişmeznea görüldümü? nirede
    BANGA mühim

24. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri