Sayfa 200/2456 İlkİlk ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... SonSon
29468 sonuçtan 2.389 ile 2.400 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kennym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmısı okumak kolay oluyorda gelecekte uygulamak bı turlu tutmuyor nedense.. allah kolaylık versın cumleten.. gun boyu longda dur aldıgım fıyata gerı sat sonra 1400 puan cıksın vob.. peehh... bızde sans olsa kız dogardık zaten...
    6 ay daha takip edeyim...sonra hisse alırken bu sistemle al-sat yapacagım..

2. 4 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

söylemeye utanıyorum ama kısa devam arkadaş ... vay anasını ... ne hallere düştük ..ü ühühüühh
    2013,00

4. 9 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

garantiyi hacimle 4 kademe vermişler..yoksa şelale belirtisimi.

6. 4 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylemeye utanıyorum ama kısa devam arkadaş ... vay anasını ... ne hallere düştük ..ü ühühüühh
    Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantiyi hacimle 4 kademe vermişler..yoksa şelale belirtisimi.

patronlar son kısacıda yeter dıyene kadar selale fılan olmaz.. hatta son kısacı dahı uzuna gecmeden olmayacak...

aps olmus 222 k .. bunlar para bolarınca kursun stopkarını da artırmıslar halıyle.. neyse allah sabır versın herkese... kısalmaktan ulkede nakıtı olan kalmadı aga bu ne boyle )
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

8. 5 Kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    10.560
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.645
    Toplam Teşekkür
    3.565 Yazısı Teşekkür aldı

hem ımkb de hemde vobda yapılan duzenlemelerın mevcut yapı ıle bı ılgısı var mı ? bu konuda bılgısı yorumu olan arkadaslar neler dusunuyorlar ?

yanı alıcı satıcının gızlenmesı , fıyat kademelerının dusurulmesı vb uygulamalar neye gore hangı zaman aralıgında yapılacagını ne belırlıyor ?

sımdı bu elemanlar ıyı nıyetle mı bu uygulamaları yapıyorlar yoksa tamamen beılı odaklara hızmet anlamında mı bu ıyılestırmeler ortaya konuyor ...
    alıcı satıcının gızlenmesının ımkbye ne gıbı bır hızmetı var ? karartma neden uygulanır ? dusunuyorum dusunuyorum ıyı nıyete daır herhangı bırsey gelmıyor aklıma..
    öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..

10. 3 Kullanıcı Kennym tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.480
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.187
    Toplam Teşekkür
    2.054 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı selçuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utanma patron ben soğudum ciddi ciddi bu gidişle vobu bırakacam.
    daha doğrusu borsayı bırakacam
    geceye fılat kaldım

12. 5 Kullanıcı oguzhan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    teprik ederim
    Teşekkür Teşekkür 
    66.763
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    55.837
    Toplam Teşekkür
    13.699 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı oguzhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utanma patron ben soğudum ciddi ciddi bu gidişle vobu bırakacam.
    daha doğrusu borsayı bırakacam
    geceye fılat kaldım
    hayırlısı olsun oguzhan abi ... ne diyelim ...
    2013,00

14. 3 Kullanıcı selçuklu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.537
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.841
    Toplam Teşekkür
    4.570 Yazısı Teşekkür aldı

abi dax da felan işlem yapsak belli mantıkla işliyor iniyor çıkıyor felan. veririz alırız felan neyse. ağustos 15 den sonra sürekli çıkıyor dışarısı yıkılsa felan mantıkla işlemiyor... tek elden yönetiliyor sanki sadeece alıyolar ******

ha çıkabilir normal ama hergün yeni zirve ne oluyor mantığım almıyor artık bedavaymışda bizde iş yok gibiymiş pehhhh

bi tane artı olan borsa yok yaa bi biz.. artıda değiliz yeni zirve ****

16. 3 Kullanıcı seagate tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar 2B yasası tekrar gündeme geliyor ve beklenen gelir 35 milyar dolar bu haber eğer doğruysa borsaya uzun bir ralli yaptırabilir 95,000-100,000 vob olurmu olur bu kadar gazla bi de üstüne karadeniz petrolü çıkarsa uff deriz artık yahu mutlaka ama mutlaka bizim bilmediğimiz bir haberi alıyor bu herifler yoksa çıkışa bi sebeb aramak mantıksız bence.
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

18. 1 kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

günlük grafik dikkat daire içine aldığım yerler çok önemli görüyorum

''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

20. 1 kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Kanalizasyonda son nokta... Yarın taban olur bu...

Üst bandı kırsın, ben de Taksim'de gösteri yapacam ahanda şahitsiniz...

Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...

22. 4 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    452
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    461
    Toplam Teşekkür
    140 Yazısı Teşekkür aldı

Şimdi insan okuyor okuyor ve canı sıkılan arkadaşlarımızı görüyor. Sonra gelde yaz bakalım bu çıkışta 1 aydır kıpraşmadan longta beklediğini ve muazzam bir kar alındığını. Neredeyse 10.000 puan olacak. Vob tarihinde görmedim ben böyle kararlı bir çıkış ve bu kadar kolay para.
    İddia ediyorum, Dünyanın hiçbir yerinde yok bu kadar istikrarlı kazanç, istikrarlı hareket. Bilen bilir örneğin EUR/USD futureslerinde hareketler anı anına tutmaz. Nerede alacaksında kazanacaksın... 100 pips aniden düşer. Bir bakmışsın 200 çıkar.
    DOW futureslerine bir bakalım. Dakikası dakikasını tutmaz. Neredeyse hiç bir sistem,formül çalışmaz. Ancak scalp işlemler kazandırabilir. Oda doğru planlanmışsa. Vur kaç, vur kaç yani..
    Bu vob'un güzelliği ise böyle ebediyyen gitmeyecek. Çünkü Piyasalar genelde işlem yapan sayısı az oldukça böyle kazançlı kalabilir. İşlem yapan sayısı çoğaldıkça, hareketlerde agresifleşir. Buda kazanmayı aşırı zorlaştırır. Birde tam tersi var ki, oda işlem yapan sayısı azalırsada GAP lerde büyüme ve primlerde saçmalamalar görülür. Şuan en ideal kıvama gelmiş halde yani vob.

O yüzden bence zarar edenler neden zarar ettiklerini geriye dönüp bir analiz etsinler ve sürekli yapılan hatalarını terk ederek strateji değiştirsinler.
    Kazananlarda açılıp saçılıp aşka gelmeden istikrarlı kalabilmek için bundan sonraki işlemlerine sanki kaybedecekmiş gibi planlayıp girsinler.

Ne oldum değil, ne olacağım? denmelidir sürekli.

Dost acı söylermiş ama forum genelinin şu ana kadar yaptığı en büyük hata yine standart olan şu duygusal işlemler.
    Ne gereği var, niye gerek duyar fazladan risk alırsınız? Neden sürekli yukarımı? Aşağımı? diye analizler, yorumlar. Sonra çok çıktı diye ezbere shortlamalar. Veya tam tersi düşünce hemen ezbere longlamalar. ( Yahu bırakın zarar edeceksenizde sisteminiz ettirmiş olsun. Toparlamanız daha kolay olacaktır. Çevremde Kiminle konuşsam ha düştü ha düşecek diye 6-7000 puan aşağılardan beri ezbere shortta. Fakat tek doğruyu söyleyen yine sistemlerimizdi değil mi? )

Bunun ardında hepte şu var. Çıkışta 1.500 puan kar aldım ama sistem hala longta. Baktım ettim bu vob daha çıkamaz heralde. O zaman şuradan bir short açayımda sistemden önce girmiş olayım. Hem 1500 puanın yarısı cebimde fazladan kalır, hemde ben herşeyden önce girer daha fazla kazanırım...

Yani bunların hepsini belkide daha fazlasını kendim bizzat yaşadığım için rahat rahat yazabiliyorum.
    Ayrıca yazdıklarıma agresif yaklaşan olacaksada buyursun yaklaşsın. Yazdığım herşey burada olanların iyiliği içindir. Ufak bir çeki düzen fırsatı veya hatırlatma diyelim. Gerisi haddim zaten değil.

Burada ana fikir;
    * vob'ta doğruya en yakın sinyalleri üreten,
    * istikrarı olan, yani sinyal verdiği zaman ufak tefek hareketlerden etkilenmeden bekleyebilen,
    * stop loss oranları aşırı yuksek olmayan,
    * ayda maaaax. 20 sinyali ( 15 ve 20 dk için max.20 sinyal - 60dk için 5-10 adet sinyal max. değerlerde. ) geçmeyen,
    * 1 yıllık ortalama kazancı son 2 yıl için x30yvade de 3.000 puan ve üzeri olmayı başarabilmiş olan ( 72.000 puan son 24 ay'da net 72.000 puan karda olacak. )

* Tüm bunları sağlayabilecek sisteme ulaşmak hedef olmalı.
    Sonrası zaten belli..
    Her şeyin başı kullandığın sistemi doğru seçmekten ve ona tam güven duymaktan geçiyor.. Bundan kelli zarar etmeye zaten imkan varsa yalancısın desin! Bende bir daha yazmayayım..
    Tüm bunlardan Sonra zarar ettim diyen zaten bıraksın yapmasın. Demek ki trade psikolojisi uygun değil. Elinde karda olan bir yol gösterici var ama ben zarardaysam bu iş bana göre değil demektir.Ya trade psikolojisini düzeltip sıfırdan başlayacak ya da Daha fazla çoluğunun çocuğunun rızkını eritmesin. Yazık günah hepimize. Artık Ülkemizde iş yaparak veya çalışarakta kazanmak aşırı zor.

Hal böyle iken bunları yazmadan geçemedim..

Daha yazacak öyle çok şey var ki, fakat bu forumlardan her kesin dili çok yandığı için pekte bulaşmamak en sağlıklısı diye düşünmekteyim. Bununda aksi iddia edilemez bakın gül gibi Saraylı, gül gibi teo lar kaybolmuş gitmiş. ve daha niceleri.

Forumu forum yapan kaliteli paylaşımlardır ve bu burada fazlasıyla olduğu için hepimiz buradayız. MSN muhabbetine döndüğü zaman insanın bir süre sonra gireside kalmıyor.

Ya yazılanları herkes zaten biliyor. demek bir kaçışta değildir. Geride okuyucu olarak kalmış niceleri gelip geçiyor. Faydalı bir cümle yazsak bilinsede yazsak bilinmesede yazsak ve birisinin " aaa hakikaten ya bak bende hep bunları yapardım. Demekki ondanmış zararım"" demesi kadar güzel bir sevap varmıdır acaba?

Saygılarımla

24. 9 Kullanıcı qazzaq tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri