1,81 den garan vardı elimde 23500 tane hocam var sen düşün kısmet ya 2 liradan elimden çıakrtmıştım...endeks 9 biniraya düşcek diyrlardı![]()
sevgili jellibon sürekli takibindeyim helal olsun sana teşekkürler paylaşımlarıniçin
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
papaz hedefe emin gidiyor > 1,3487....fakat ilk yorgunluk işaretleri radara takılmaya başladı...NY seansında performansi devam ettiremezse....ilk sinyaller kesinleşir...![]()
Kayahan geçenlerde İndragandinin topiğine gelmşti yine bir sürü graf attıydı çraş filan diyodu aslında o zaman poz almak varmış longa
buraya pek gelemiyo jellibon geçenlerde iyi sert çıkmıştı ....
Kayahan şart değil, Prechter da yine çıkıp crash tüm hızıyla yolda demiş...
http://www.elliottwave.com/club/anal...1&code=indbody
Adam her televizyona çıktığında DOW'a rahat bir 500 puan ekliyor...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
NY seansında papaz ayağına sıkacak gibi....ortam ilginç hal almaya başladı....tirexler takipte....![]()
Bakalım abi.. Sadece Prechter amca için değil, benim için de ölüm kalım mücadelesi gibi.. Parasal açıdan değil, stop'larım, ufak bir kayıp olur, öbür haftaya mislini kazanırım ne olacak... Ama önemli olan özgüven meselesi... Çok uzun zamandır piyasada ne olup bittiğini bu kadar kötü okumamıştım... Eğer buradan da dönmezse metotlarımdan ciddi şüpheye düşeceğim... Bakalım... Son durağa geldik...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri