karbon kağıdını yine koyamadık,....
karbon kağıdını yine koyamadık,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üç kere short oldu, ikisini kendi yaptı birini bize yaptırdı, ortadakini,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yarın 500-650 iki önemli yere, 650 yi aşağı giderken kullandı, 500 de yukarıya kullanılacak,
ancak 21:15 ikisinide halledecek güçte olduğundan önemli deyiller o kadar, sonuçta yukarı giderse 82300 de görüşürüm en erken, aşağıda 80550 de,...
faiz beklentisi faizin dğişmeyeceği yönünde, aşağı inerken kendi longunu kesiyor dedik, 250 den yukarı vurdu 625 kapadı, pişmanlığa oynadı 1, stoplattırdı shorta 2, yarın faiz değişmeyeceğine göre yukarı bir gitme durumu var, 1/3 ben poz azalttım 2/3 le devamım, yorulmalar başladı, bizdeki süngerde henüz haber yok, yani sorumlu daha bulunamadı, yarın çıkarsa vururum kafasına, düşerse beraber düşeriz problem yok,....
olay budur, katılıma teşekkürler, analiz bekliyorum eli kalem tutan dostlardan, ben yoruldum artık, biraz götürün şu topiği ya,...
cümleten iyi akşamlar,...
okla gördüğümüz yere ref öncesindeki realize,....sonuçtan emin olmayanların pysayı terkettiği yere,...
eli kalem tutan lafını üstüme alınmadım cahalım ben sadece klavye ile yazabiliyom
iyi akşamlar dostlar ...
günaydınlar cümleten,
kovboy py salarında zorlama çıkışın, zorlama bölümü devam ederken, çıkış bölümü zayıflıyor,......her şey dünya pysalarının bu işi yiyeceğinden çok, kendi pysalarının nasıl davranacağına doğru ilerliyor, parası pul olurken kovboyun, faizide güven sınavlarına devam ediyor, tnx bir kez daha tehlikeli sulara doğru geldi, dünya göçmesede, borsaları frenler, dxy ise koltuk değnekleri ile dolaşıyor, buna fatma gül demiştik, suçu ne deyilmi,....
diğerlerinin tuzu kuru örneğin biz, 2003 den beri bu durum bize çalışıyor, kovboy toparlamassa bir 10 sene daha çalışır, bu şu demek doldur boşalt ekonomiler ancak işte ucuz kurlara böle, işte büyür, çift hane açıklar, elinde şirketin kalmamış, 5 hane açıklasan ne olur,....sonuçta kur aşağı baktığı müddetçe pompa(dov) buralara basıyor suyu bu da böle, ölese dxy yi takip edin, faiz ile birlikte bunun aşırı düşmeside sorun,...
son işlemim 500 short oldu saatlikten ilk sinyal geldi, ancak ikincsi için 500 puvan düşmeleri gerekiyor, bu aynı zamanda düşüşüşn başlaması terndin bozulmaya başlaması demek,
şu anda 500 -600 puvan düştü tam ikinci sinyaldeyiz, 900 şimdilik destek sinyal ise 300 puvan daha altında kesinleşecek,...bu şu demek daha bir 300 puvan daha var, buda saatlikte 550 destek demek, dün bundan çok bahsetmiştik, yukarı giderk kaçıyordu sürekli,....
sinyale bu barda 200 puvan kaldı, fiyat ise 900-925 te,
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri