Şimdi gel de bu seviyeden geceye kısa gir.Dow dün akşam fişeklemiş zaten, bir de fed in faiz kararı var...![]()
Şimdi gel de bu seviyeden geceye kısa gir.Dow dün akşam fişeklemiş zaten, bir de fed in faiz kararı var...![]()
0 işlem
sabahtan akşama kadar ******************* başka bişi yapmıyorum arada kaç diye bakıyorum **********
Bu geceye de short... Prensipten ayuluktan falan değil, yine düşüş gördüğümden... Yerim belli pozum belli, gücü yeten Pala varsa gelsin alsın paramı bakalım... Demirden korkanı tren çarpsın...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gene oyum oyum oynamış bugün*********** yakında jubile yaptıracak herkese.
O zamanda mıçınla oynar.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
tüm gün işler peşinde koşturdum..ziro işlem..iyi sallamışlar bugün..triyengıla önce ranıyor süsü vermişler, sonra ranması tuzak süsü vermişler, sona da ranmasına tuzak süsü verilmesine tuzak süsü vermişler...eyi olmuş uzak kaldığımız..varsa tuzak kal uzak..ehuuu..memü nerde
![]()
BANGA mühim
patron 8 ekimde derinlik bilgileri kapanıyomuş kim almış satmış işi bitiyor işe bak üwwww vatandaş satıp kaçacaklar diyiii bilemiyiiiimm
bernanke gösterdi bişiy abi az önce 10800 olmuş vay ***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri