O grafikte ftse bir çığır yerinde.
Bu çığır yerine dikkat etmek zorundayız.
Bu çığır yeri geçilip destek olursa süreçte ftsede yeni tepe gelir.
Sp ftseyi sever.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yeni konut başlangıç verisinin beklentini düşük olması nedeniyle sanırım iyi bir veri gelece fakat gece fedden nasıl bir açıklamam çıkacak
Elma. Dedikki dünyanın en önemli kağıdı.
Dünkü kapanış tarihi rekor kapanış.
280-285 direnç geçerse 300 üstüne atar.
Çöküş yok dedik aylardır.
Elma çökmüyordu.
Armut demedik, Elma dedik.
Nerden bilelim ayıların elmayıda sevdiğini.
Ayular armuttan anlamalı elmadan değil.
Bakacağız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Elmada OBO fena patates olmuş yani, tıpkı Tr deki gibi.
Neyse manav dükkanına döndü burası.
Jelibon.
Sayımın birinin 1150 ye diğerinin 1158 e potansı var. İkiside Ayu.
Belirleyeci ne olacak? Tepe gelince ne zaman gelirse gelsin, oluşacak düzeltmenin nerede olacağı.
Tepeler birer oluşumdur, bir günde olmaz, bir günde oluşan tepeden korkmalı, çünkü aşağıdan gelir geri geçer.
Short ise ancak kısa vadede olumsuza çıkınca olabilir. Orta vadelerle teyidlenirse tutulur, teyidlenmezse kar alınır.
Tradede aslonan trende oturmak, doğru yönde oturmak ve zamanı gelince karı almaktır. Zararda ise oturumamalı stop olunmalıdır. Tabii oda erken yapılmalı. Geç kalınca değil.
Bizim KY yani ben kendimden biliyorum bunu hiçbir zaman beceremez.
Jelibon.
1285 1289-90 olur en tepe.dediğiniz tepe bitti mi?-
97 nin altında kalsa iyi.
kararsızlık kötü uzak durmak lazım.
Eğer ki ayın 26 -27 sinde sert bi düşüş olursa ekim 27 e süpriz var.
Öncede olabilir 28 dolar ve üstü düşüş olacak gibi. Sadece benim tahminim olabilir olmayabilir.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri