saatlikte birinci sinyal tamam, prablım ikincisinde, bunun sinyal vermesi için 700 puvan basmaları lazım 400 den,...
saatlikte birinci sinyal tamam, prablım ikincisinde, bunun sinyal vermesi için 700 puvan basmaları lazım 400 den,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
-2535, buradan takip,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İyi seanslar,
takip ettiğim günlük ind. hala yatay kendisi baya sabırlı ama ben sabrımı tüketmek üzereyim. üwww
bugün kapanış 81200 altı olursa bu iyiye işarettir yok 81700 ve üstü kapanış olursa artık devekuşu misali kafayı gömeriz ama ardımız açıkta kalır, o zaman da ne olur tahmin edersiniz... üwww ki ne üwww
bu indikatörün bana öğrettiği en önemli şey bütün tepelerin 0 çizgisine düştükten sonra gerçekleşmesi demek ki bundan sonra alım-satım işlemi yaparken bunu şimdiki gibi göz ardı etmeyeceğiz yoksa kafayı gömersin ama açıkta kalan kısmınıda okşarlar.
![]()
Ordi 0 çizgisi derken barın başladığı noktaya geri dönmesini diyon demi ..
kişisel tahminim ise
bugün piyasa iki aşağı yaptı bu saate kadar birincisi 81225 ten döndü ve aslında burada panikcileri topladı, ikincisinde 81250 den döndü burada da satış yapmadı ağa tam tersi satanların gücünü tarttı ve milleti inandırmak içinde dedi ki daha düşmek için erken bunlar dünün kar salınımı hatta esneme.
bana kalırsa ağa düşüşe inandırmadan düşecek ki ky tam maldan çıkmasın bu nasıl mı olacak? ağa bize bunu gösterir merak etmeyin? onun işi bu.
nasıl ki yukarıya çıkacağına kimse inanmadıysa aynen öyle yapacak veya yukarıya devam edecek herkes düşüş beklerken. Nasıl olsa ağanın işi bu.
''0'' dan denge bulan indikler sıfır kesmeden düşüş almazlar, yardımcı çizgilerle sıfır üstü py lerde kısa al sat üretirlersede bunların zarr yazması büyük olasılıktır,...aslolan sıfırın kesilmesidir,...
long ihtiyacı varmı ağamın yok, niye kendisi long çünkü, ky ise short, öle ise kynin short stobuna (yani longuna) ağam zaten otamatikman short, öle ise shortları kaçırmamalı elinden, geriye longçular kalıyor dedimya bunlarla işi yok, ancak başınada toplaması lazım, bugün bu olmadı, hareket hızlıydı, sürü ise korkak, slova ise ellemezler şimdilik, öle ise ağam çıkarken short ky yi, düşerken ise slow longu kesecek, ancak slovlara şimdilik ihtiyacı var, ne için hisseciler için, ha hisseci ha slow long, ikiside aynı, ikiside kesilecek, ama şimdi sırası deyil, şimdi short ky sırası, bugün gittim gördüm, tekstille, yo kovalıyorlar, dedimki ne kadar rahatlar, hani biz makine dairesi, bakalım gemiyi ilk terkedebileceklermi bunlar, hiçççç sanmıyorum,.......
şimdilik shortları topla biççççççç, stoplarına short ol, iyi işşşşşşş,.... py nin adaleti ise şudur, kim yakalandı ise onun boynu vurula, er yada geç...
Sn. Ares, dikkat ederseniz indik +100 ile -100 arasında hareket ediyor. Yani 0 tam orta kararsız nokta. Bu indik kararsız bölge dediğim bölgede hep tepeleri gerçekleştirmiş ve sonrasında da -100 değerine düşmüş. Geçmiş sayfalarda 2007 den bu yana hareketleri ile ilgili de bilgi var.
İndi abi, inanın ben de çok merak ediyorum. Ben aslında bunu atmışım arşivin içine geçenlerde buldum ve burada yayınlamaya başladım hatta ürktüm burayı takip eden arkadaşları yanlış yönlendirmekten ve bunları da yazmıştım önceki sayfalarda.
Umarım kimseyi yanıtmayız, kendimizde yanılmayız.
Herkesin doğru trend'de olmasını dilerim...(Ben dahil üwww)
dün böyle demiştik, burada kalın siyah ana kalıp hali hazırda, ağanın longla işi yok, çünkü long ky yok, istisnalar dan bahsetmiyorum, 500 1000 puvanlık düşüşlerdende bahsetmiyorum, ağa kendisi long, birde onu bir şekilde takip eden slowları, bu slowlar yüklü girerler,haberli girerler haberli çıkarlar, ancak çıkarken pas geçilir çoğu,...umurlarındada deyildir bunların,....
genel kalıp siyahla yazanda hep short alındı bütün mart 2009 dan beriden bu yana, bu değişmedi,...çünkü aslolan vob deyil hisse, hissenin yatırımcıya tutturulması lazım, vob arka kapı, hisse ön kapı, x gününde hisseler tutulmaya devam ederken, bu arka kapıdan ağa uzayacak, bizim aradığımız işte bu ''x'' günü, ölçtüğümüz bu, geldiğimiz nokta ise radyo anteni gibi, çekiyorsun içinden çıbık çıkıyor,....örneğin şu kovboyun ayu olduğu dönemde biz kıpırdamadık bile, rutin düşüşler yaptık, bunlar önemli, şimdi kovboy ayıdan çıkarken doğal olarak gaz bekliyoruz yukarı, işte bu noktaya macroya micro baktık, MB yi bulduk, dedikki sünger, dedikki rezerv, dedikki bu yönde haberler önemli, yani iş alenen ortada, sırıtıyor,.....bu girecek paranın sorumluluğunu alan makam bulurlarsa, yapacak bir şey yok,....yukarı, yok bulamazlarsa para akışkandır, basıncın yüksek olduğu noktadan düşük olduğu noktaya hareket eder, yani kim sünger bulursa oraya gider, kovboy yayıyor çünkü, buna nato harekatı dedik dün hemde tüm unsurları ile....bunu bilen bir kısım burada poz almış önceden bu belli, bu öncü, mali kural da bun a yönelikti buda belli, rafa kalktı buda belli, , şimdi ana giriş bekleniyor, ortam hazır deyil, problem burada, tam bu noktadayızzzzzzzzz,....
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)
Yer imleri