bizimkiler dar, genişletmenin yolunu arıyorlar,.....ağrısız olsun diye,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
dov günlük sinyali bu gün verdi, yeni başladım diyor, uzuncadır diyorduk burada parite katılırsa diye, ve düşüşlerde alım önermiştik, tam katıldığında ralli başlar,.... .1.2993 e dikkat çekmiştik, sanmıyorum demiştik, geriye parite kaldı, yani AB,......CİN VE CAPAN sabit, gelişmekte olanlar pek müsait,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
verdim, 1 Temmuz dedim, kimse inanmadı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1.3048 üstünde kalmalı, 1.3048 üstüne 26 pips yüselişe günlük al vermiş olacak ve bu durumda buda dovun peşinden yükselişe başlayacak, yazdığımız gibi dxy bu süre zarfında yatay veya baş aşağı olacak, yakın takibi önemli, boğa olanlar borsada poz almalı ancak bunu takip etmeli derim, gerçi aynı fiyatlar yorar adamı uzun süre,...
vursun davullar güm güm, açılsın cariler,
10767 bu çok önemli bu. Üstünde 11200 ve 114XX.
Önce bu önemli.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri