875 de 5 likte sat onaylamış hala da devam ediyor sağlamlık ama yemiyor nedenseulan ne korku salmışlar be
875 de 5 likte sat onaylamış hala da devam ediyor sağlamlık ama yemiyor nedenseulan ne korku salmışlar be
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
dipte çift dikiş yaptı gösterge ve alış geldi ama ortalamalar aşağı dönmeye yakın..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
vay vay vay 15 lik sistem Sat vermeyişinin sebebi bumuymuş demek ki sisteme![]()
tahminim, dow eksi açılacak bi aşşa yapacak burası..sonra dow u alacklar mı acap..hhüh
BANGA mühim
anlaşıldı bu herfiler yavaş yavaş 85000 düz yapacaklar galiba manşetlere taşımak içinsonrası malum
81050 de AL veren 15 lik hala duruyor ama nedense elim longlamaya gitmiyor![]()
hem ayu toplandı hem parazit bogalar silkelendi üvvvvv ben de en dipten silkelendim bu arada üvvvvvvvvvv yapılırmı la benım gıbı yenıyetme bogaya.. tüm sevkimi kacırdınız üvvvvv
saatlik sistem sat verdi ... üvvvv 5 dk lık tepecek didi 625 seviyelerinde üvvvvvv 5 dk trend sistemi flatledi üvvvvvvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kanalizasyonu analiz ediyolar![]()
Tikkat geliyor ayular...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
ibretle piyasayı izliyorum , pala guzel kurdu tuzagı... biliyoduk lakin stoplar patladı uvvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bu trendi yapraklı bankanın satışı bitirecek diye düşünüyorum ağaç olduk yapraklarımız döküldü ************************
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri