patron senin graflardan kullanıyordum iki seneye yakındır free sini, gördüğüm kadar sende kullanıyorsun o da pc ile çöktü çalışmalar gitti, vur onada dedim,.....eski şifremide hatırlamıyorum, sen bana yardımcı ol bilgin varsa bu konuda bir özel atarmısın,....yeniden hazırlamak zul geliyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Gün içinde endeks için hacmin %90'ından fazlası alım yönünde olursa 90 lık alım günü.
%90 ı satım yönünde olursa hacmin 90 lık satış günü.
Mesela bu hafta pazartesi 90 lık alım günüydü, diğer bütün günler yatay.
Bunun Türkçesi mal toplama veya dağıtım günü.
Bütün kapanışlarda %1.20 üstü çıkış veya iniş 90 lıktır. Tam bunun verisi var aslında kaba hesap diyorum %1.20 diye %1 de olabilir bazen.
Çok fazla yatayın ardından sert hareket beklenilendir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bunlar paket koyuyorlar ben aracıdan bedava alıyorum mtx, aracıda o paketten ne kırparsa o kadar az ödüyor datacıya, yada ben bulamdım, bulamamam zor gelişmiş arama yaptım çünkü, crudelerin hepsi çıktı, futurelerdi çıkanlar, sonra araya maç girdi, onlarda canlı deyiller zaten, graf var ancak pasifler,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi telefon ediyorsun açıyorlar, işlemin kurtarıyorsa, duygusalalr yani, ama diyelim ilgi alanın deyil, en ucube paketten gidiyorsun, bir ara futureleri kesmişlerdi dovun spx sin, genel sorundu bu,...telefon ettim hemen açtılar, ...öle bu iş,...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üstad sp güniçi enyükseğini tekrardan göremeen kapandı.
haftalık kapanış olumlu diyorsunuz
yatay hareketlerin ardından sert hareket gelir diyorsunuz.90 lık alış satış diyorsunuz
petrol bayağı düştü.tüm gün seyredemediğinden fırsat kaçtı orada
petrol endeks ilişkisi yok oldu gibi.
aynısını vix ilede yaşadık.
ama 3-4 gün geriden takip edebilirde demiitiniz endeksler vixi
sonuç.kısacılar bu hafta iyi yandı.1700 puan vob ta eksideyim.
papazda kurtardıfm zararları.sadece 10 pips zararla rex üstadın dediği 3036 nın sadece 5 pips üzerinde 3041 den kapadım pozu.karasu karlarıyla tabiki
karasu sağolsun.
şimdi asıl soruma gelelim.bu hafta 90 lık satış olurmu.
sp ye satış gelirmi.
vob güniçi yükseğinden 900 puan aşağıda kapadı.orda nolur.
üstad sizi bayağı yoracam ama diğer arkadaşlarda merk eidyorlardır.
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
eğer alışlardevam ederse çoğu kişi gümler.
bu arada salı günü fed otoplantısı olacak galiba.tahvil alımından bahsediliyor.sizce o toplantıdan ne çıkar.
tahvil alımı olursa bunun sonuçları ne olur
ev verileride var.sp her ev verisinde gerileme yaşamıştı.burdaki görüşünüz nedir
graflar ne diyor.sizin hizleriniz ne diyor
vay be ne sorularsordum ama ha.üstad bu soruları cevaplarsanız eğer haftaya daha hazır başlamış olacağız.
bir de sizden istirhamım 60.000 e kadar satış olacak deyin.siz ne derseniz o oluyor ya hani ondan.büyüksün üstad.
hehehehehe
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri