aman patron bu ruh halındeyken ıslem yapma... cok cıddıyım defalarca yasadım .. gırdıgın her ıslem stoplarsın... yanı bende oyle oluyor nedense.. 1-2 gun hic ıslem yapma sabret.. bekle bıraz daha netlesecek gorusun..
ımkan varsa bu aksam atla denız olan bı yere gıt plansız programsız.. kendıne gelırsın .. allah kolaylık versın ...
bugunluk ıslem yapmayı bırakıyorum bende ıkıncı partı 81100 shortlarıda kapatırım bu sevıyelerde..
cumleten iyi haftasonları....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
81425 ?
Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...
düzeltme sonrası bugünün en düşüğü dünün en yükseğinin sadece 25 puan altında kaldı , vay **
sistem flatdi..
long oldu..
Fdow da birden vade mi değişti, benim matriks kafayı mı yedi?
işte dediğim buydu herfiler hep ters köşe gelen sat sinyaline teyit almadan yaptığın her işleme çakıyorlar![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Yoncada 10 lira hedefi var galiba, boğalar yonca tarlasında otluyor...
patron 1000 puan dusus sonrası bıraz tepmesi normaldır ama.. ogleden sonra
aktıf satıs aktıf alısdan 250 mılyon daha azdı... bu kadar satıs sonrası satan kalmadı kısa surelı bu da yukselısı getırdı...
bunun yerıne sat sınyalınden sonra yukselısle bırlıkte satmak daha mantıklı.. yada teyıdı beklemek...
selale provasıydı bu en azından ıkıncı tepeyı yapmadan surdan suraya gıdemez...
pazartesı gapla olur yada yenı zırve olur ama mutlaka yapacaktır .. duserse nasılsa atlarız 81000 poıntten duse duse bıtmez nasılsa)
pazartesi ola hayrola...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
düzeltmeymi.ş..ühühühü
BANGA mühim
zirveden dönüşte azalan APS, daha az zararla shortlarından kurtulmaya karar verenlerden kaynaklanıyor düşüncesindeyim, yatay veya düşen fiyatla birlikte APS azalmaya devam ederse, artık müsterih veya unmusterih shortör kalmayacağından en az 5000 puanlık aşağı hareket başlar (-1000 puan aralığında APS 180000 civarında olursa)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri