imam bu sefer gömdürdü![]()
imam bu sefer gömdürdü![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
KİTARO hocaya tebriklerimi sunuyorum tam tepe atışı buna denir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
1 dk'lıkta sahalarımızda görmek istediğimiz görüntüler... Yerin 7 kat dibine kadar yolu var bance...![]()
anam anam yarım saatte 1000 puan aldıkya la ueheuheueh allahım sana gelıyorumbu bır ruya olmalı , evet evet bır ruya olmalı .....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
temese abi yorum alsak üwwwwwwwwwww
5 dakıkalıklar teperse burdan teper diyo) ayrıca saatlıkte bır egımı kırması gerek 825 -700 aralıgında... aksi takdirde yenı yukselıs gelecektir....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
üvvvv ... çok bi coşku patlaması oldu topikte .. unmüsterihleştim birden .. üvvvvvv
2013,00
Şelale gibi doğru stro baba güneşi....pardon güneş gibi doğdu stro baba şelalesi
BANGA mühim
he yaa 5.3 ü bitip 5.4 düzeltmede isek pis düzeltir 5.5 ile biiz pala üühühühühühühü
öyle olursa beşiktaş gol atınca güzide klübümüz fenere yapılan tezaruhatı tüm stat olarak palaya yapıyoruz şeklinde düşünüyorum......
50 bin kişi palaya .................................................. ..................................... oooooooooo palaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Not indirimi mi geliyo acaba???![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri