ilk defa para çıkışı var**************************
sonra girerse o ayrıühühühühühühü
ilk defa para çıkışı var**************************
sonra girerse o ayrıühühühühühühü
bende aynı durumdayım referandum öncesi tüm 15 lik sinyalleri uyguladım ve tümünde yamuldu sistem ama o cuma günü flatladım ve sonuço son sinyali uygulasam tüm yaptığım zararlar fazlasıyla çıkacaktı...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
fdow 10700 oldu vışşş
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
BANGA mühim
Ya gerçekten komedi asti 1999 yılında ilk borsaya girdiğimde o zaman ntvde sürekli derlerdi borsa %4 yükseldi ama para çıkışı var ya da %3 düştük ama bilmem kaç trilyon para girdi. Lan derdim nasıl iş bu? Sen ilk 5 kuruma ya da10 kuruma bak bunlar artıdaysa diyelim 5 trilyon bugün 5 trilyon para girişi var piyasaya. E geri kalan kurumlar da 5 trilyon eksidedir haliyle. Yani sonuçta toplam hep sıfır.![]()
Voltaire
alıyor ama satan kısı parayı cekıyor piyasadam anlık islemleri dikkate alma , normalde t+2 te gerceklesen ıslemler oldugu ıcın sunu soyleyebılırız.. 2 gun once satıp parasını cekenlere ıstınaden bugun yenı para gırısı yapılmadıgı ıcın bugun para cıkısı vamıs gıbı gorunuyor piyasada.. girisler anında ama cıkıslar en erken 2 gun sonra olur hissede , takas kayıtlarında , hatalı mıyım ?
yanı 2 gun once bırılerı satıs ıslemı yaptıgı kadar bugun baska gruplar pıyasaya para sokmadı daha az para gırdı .. benım algıladıgım bu , hatalıysam ustalardan bırı duzeltsın yamulmuş olabilirim
not : ılk 5 aracı kurum olayını es gectim..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Yalnız devir şunu da demişti piyasada short stopların patlayacağı artık herkesin shortlamaya korkacağı bir sert ralli yaşanacak ondan sonra crash demişti. O ralli yaşandı mı yaşanmadı mı bilemiyorum. Bence yaşanmadı, böyle uyuz ralli olmaz. Gün boyu yatay sonra tek bar 400-500 al. Ya da gap yap yine gün boyu yatay takıl. Piyasada coşku göremiyorum.
Voltaire
şimdi 425 den long yapsam eminim bu herifler 200 puan aşapğı verirler
bende 200 puan aşağı alış yazayım bari![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri