ahanda alçalan kanal buldum uzun zamandan sonra .. .. üvvvvvv ...
![]()
ahanda alçalan kanal buldum uzun zamandan sonra .. .. üvvvvvv ...
![]()
2013,00
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
79950 kırılırsa 79500 gideriz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
3.5-4 katrilyon hacim ve en yüksek gördüğü yerden %2 aşşağıda kapamadıkca düşüş beklememek lazım..
diplerde- tepelerde mutlaka hacim patlaması olmalı..
yeni avatar yeni ruh yeni enerji sinerji başarı para sağlık
spot dl level 63 resistance oldu yemişim vobu
heheheh..way tilki pala way..eski bir geyiği vereyim...80150 ye kadar kendi malını aldı takılana malı verdi...şimdide alta gelen alıcıları boyiyi...belki öyledir belki değildir..hatta tersi bile olabilir...ahuheue
BANGA mühim
ispanya borçlanmış faizde düşmüş haydi bunun için yükseleelim ahahahah yaa işe bak yaa ühühühüh
ağalar boşuna kasmayın düşmez burası
palanın hedefi kesin 100.000 sorada tayyip abiciğiyle birlikte endeksten 2 sıfır atar. maksat ucuz görünsün taze alıcı gelsin ühühühühü
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri