valla 300 den tamamen histemik olarak, 15 dklıkdaki muhteşem NUNU nun çalışması olasılığına şort.....şort ulan şort...
valla 300 den tamamen histemik olarak, 15 dklıkdaki muhteşem NUNU nun çalışması olasılığına şort.....şort ulan şort...
bence bugünün kanalizasyonu oluştu .. ahanda ... bu ... alt kanal desteği ... 79,050 den geçiyor şuanda ... ühhüühüh ... altına inerse kanalizasyon altına kaşırmaya başlatrsa .. yenisini yapılır o zaman .. ahanda graf .. üvvvvvvvvv .. ingaaa
![]()
2013,00
79.350 çok kritik nokta.
78,800lerde çok vakit geçirmesi üzerinde tutunacağına işaret ediyor. ama ne olacağına bakıcaz elbette.
benim ilk okları fırlatacağım noktaya (79.575) halen gelmedik...
oraya geliş de çok önemli elbet. göstergeler gevşeme alarmını ilk orada verecek diye hesapladım.
vermezlerse şorta yine dokunmam...
herhangi bir düşüş onaylanana kadar long/cover işlem şekli devam...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ha birde çift tepe olayı var tabe..üühühühühüh..selpatros kanalizasyonların üstlerine kalın beton at sıva çek patron..üühühühüü
Daha önce çizdiğim DAX'da önem arzettiğini salladığım çizginin zoom'lanmış hali... Altına inerse bi posta daha short yapar mıyım acaba... Bilmem...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri