Gümüşe dikkat.
20 üstünde 25 ve 30 hedef.
20 pivot.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sağol, varol Jelibon abi.
Topiğinizde bilgi, emek, arkadaşlık ve paylaşım var.
Bunların hepsi çok güzel, bırak abi çirkinlikler onlara ait olsun.
Turkishmojo,
Geldimi aldığın yere.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüş bugün
Dirençler 19.94- 20.10 ve 20.50 - 20.76
Destekler 19.50-19.60 ve 19.27 - 19.37
20-20.50 arası dirençli bölge.
Ayılar burada her numarayı deneyecek geçerse ilgi çekeceğini ve ralli yapacağını biliyorlar.
Aylarca sıkıştı 17.xx leri pivot verdik. Kırmadı.
Ve uçuş zamanı.
20-20.50 takip.
Jelibon.
Sn jelibol aldığım fiyatı 1,5 kuruş geçince yarısını elden çıkardım ,bayramda banka kapalı bayram sonu inşallah zararageçmem,acaba sizin sıkça bahsettiğiniz 11 ,12 eylül tarihleri altın ve gümüşüde etkilermi ,pazartesiye kadar inşallah zirve olmazda haftaya yüzümüz güler hep birlikte.Herkesin bayramını kutlar bol kazançlar dilerim...
Herşey papatya falı çerçevesinde ilerliyor.
Tarih yanılmaz.
Uyanık vixciler 1 gün nemalandılar ama yazdık biz short 3-5 gün sonra diye.
Jelibon.
Başından beri görüşüm aynı biliyorsunuz mevsimsel zayıf ay olmalıydı haziran veya temmuz. Haziran sonu yeni zirvelerle temmuza ertelediler bunu. Temmuz-ağustos dipleme süreci olacak.
3 aday var dip için biri haziran düşüğü.
2. si 1178-1180.
3.sü 1154-1160.
Uzun vade için bu düşüşler alım fırsatı.
Yılın Son 4 ayı yeni en zirveler gelecek.
Jelibon.
16.7 yazdığım bu yazıyı gördüm şimdi, amma dip yakalamışız.
Yakalamakta değil bu önceden noktasal yazmışız.
16.7 de fiyat yükseği 1210 kapanış 1192 imiş.
Jelibon.
üstad imzayı beğenmedım. noter olarak imzanı onaynamıyorum kusura kalma .. şanına yakışır bir imza için referanduma gitmeyi oneriyorum..
1103 malum.
1105 i geçmedikçe fikir vermeyecek. (2-3 gün önceki tepe)
2 a mı bitti c mi bitti.
3 mü başadı, 2 b demiyiz.
1088-1103 arası böyle.
Hangisi kırılrsa oraya.
Arada trade.
jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri