Cümlemize iyi bayramlar,.....
Cümlemize iyi bayramlar,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sembolik long da flat... Daha da işlem yapmam... Herkese iyi bayramlar...![]()
istopum belli yyld .... istop olmazsam long girecem ...
2013,00
Zistem alda... Ne olursa olsun hafta sonu züprüz bekliyorum... O yüzden her halükarda 1/6 şort girecem...
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
way bee..adamlar reklam kokan hareket yaptılar 3xx kontrat tek tuş... sembolik şortum gitti 550 den...tatile sembolik şort![]()
Riske girip long açayım bari
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
şunu da düşünmek lazım:
"az farkla evet çıkarsa hükümet seneye yapılacak genel seçim için işinin kritik olduğunu düşünerek seçim ekonomisine abanır" düşüncesi veya beklentisi düşüşe neden olacaktır.
(mali kuralın aylarca sıcak tutulup kabul edilmemesini de bu tabloya ekleyiniz.)
referandum sonrası en çok konuşulacak konu bu olacak, imf ve meşhur dereceleme kuruluşları sürekli bunları söyleyip duracak.
imf raporu açıklandı zaten az önce![]()
Bazı yazarlar (S.Önkibar) referandumdan hemen sonra Hanefi AVCI nın kitabındaki iddialar baz alınarak yeni bir kapatma davası açılacağı gibi zayıf bir söylenti olduğunu da söylüyorlar...bence çoookk zorrr..Olmasında zaten..
Ama Evet muhtemelen fiyatların içinde..(belki de değil) ..O yüzden az pilav şort...
herkese iyi bayramlar diliyorum...
cümleten iyi bayramlar ...sağlık sıhhatle daha nice bayramlara inşallah
pozu bozmadım long girdim ... bayrama .....
ahanda endekste tahminim sayım .. buyrunuz .. üvvvv .. ingaaaaa
![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri