Sayfa 1713/3250 İlkİlk ... 71312131613166317031711171217131714171517231763181322132713 ... SonSon
39000 sonuçtan 20.545 ile 20.556 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Yenik takım gol yemekten gına gelirde,hani bu maç ne zaman

bitecek,bitsede kurtulsak diye sağa sola bakarya fotbolcular işte durum ahanda aynen...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

2. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

ıkıncı seans başlasın anlarız ne olacagını.bu arada referandumdan sonra evet te cıksa önce yukarı bır hareket sonra guzel bır realızasyon beklentımı koruyorum bana gore 13 eylulde shortcuların gunu neden dıye sorarsanız o gun en yukseklerden shortlar gıyılecek. Su tabloya bakıyoruma dısarısı domats tarlasına dondu hala bız buralarda surunmeye devam edıyruz su beklentılerde bıtsın kısalarak nasıl para kazanılır gösterecez herkeze

4. 2 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Alıntı EKONOMİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıkıncı seans başlasın anlarız ne olacagını.bu arada referandumdan sonra evet te cıksa önce yukarı bır hareket sonra guzel bır realızasyon beklentımı koruyorum bana gore 13 eylulde shortcuların gunu neden dıye sorarsanız o gun en yukseklerden shortlar gıyılecek. Su tabloya bakıyoruma dısarısı domats tarlasına dondu hala bız buralarda surunmeye devam edıyruz su beklentılerde bıtsın kısalarak nasıl para kazanılır gösterecez herkeze
    EKONOMİST kardeş,

Bal damlıyor ağzından....karıştırmadım değilmi...

Ekmek teknesinin kılı vardıya,aga ben anlamadım diyen...

Aga ben anlamadım,bu fırsatı verirlermi ayulara..tepeden shortlamayı..

Trilling kaç defa olur...?
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

6. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

Sevgılı kardeşim 1999 yılından berı borsadayım deneyımlerım bana bunun olacagını soyluyor eger kafamdakı sey olursa ıyı bır gap olacak o gun.yarın seans kapanmadan şartlı tarıh aralıgında emır ver yuzde 5 yukarıdan gelırse mallanırız gelmesse 13 eylulde kosullara gore yıne mallanırız

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

Kardeşim bu borsa yukselıyorsa malı satacak adam olmadıgından yukselıyor bunuda bole bılın

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Alıntı ekonomist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgılı kardeşim 1999 yılından berı borsadayım deneyımlerım bana bunun olacagını soyluyor eger kafamdakı sey olursa ıyı bır gap olacak o gun.yarın seans kapanmadan şartlı tarıh aralıgında emır ver yuzde 5 yukarıdan gelırse mallanırız gelmesse 13 eylulde kosullara gore yıne mallanırız

delikanlı şimdi götürür ....yani bugünün işini yarına bırakmasın...

Ahanda bıraktım hesabı silsin beni çete....

Şeyh Edebalı

10. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

Kapıtalıst duzen ve medya el ele vermıs borsa rekorla kapadı dıye mansetler azılıyor.evet kapadı ne kadar arttı o gun sade 0.1 yukselmıs.ınsanların ılgısını cekmek suslemek lazım kı malı bosaltalım fakır fıkara garıp gurabaya..adam dıyecek kı ya borsa hergun yukselıyor arabamı satayım ev alayım mısalı 2000 yılında bu ble oldu sevgılı dostlar verdıler mıllete malları sonra ne dedıler : Selametle

12. 1 kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delikanlı şimdi götürür ....yani bugünün işini yarına bırakmasın...

Ahanda bıraktım hesabı silsin beni çete....

OLMAZ DOSTUM BU İŞLERDE DAİM OLMANIN YOLU INATLAŞMAYACAN YOKSA ADAMIN KAFASINA ÇAKARLAR SEN SATARSIN TERS YONE GIDRLER

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Alıntı ekonomist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmaz dostum bu işlerde daim olmanın yolu ınatlaşmayacan yoksa adamın kafasına çakarlar sen satarsın ters yone gıdrler
    ava giden avlanır....benim peşime düşerlerse başka ayuların kucağına düşerler...

Şeyh Edebalı

15. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bir tezim var,gerçekleştirmeye çalışıyorum...inşallah başaracağım....

Aga ben anlamadım,bu fırsatı verirlermi ayulara..tepeden shortlamayı..
    Trilling kaç defa olur...?
    diğer forumları bilmiyorum ama burada genel düşünce önce yükselmesi ve sonrasında düşmesi

anladığım kadarıyla siz yükselmeden düşmesini bekliyorsunuz, neden olmasın bana o da uyar

17. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer forumları bilmiyorum ama burada genel düşünce önce yükselmesi ve sonrasında düşmesi

anladığım kadarıyla siz yükselmeden düşmesini bekliyorsunuz, neden olmasın bana o da uyar
    Bana öyle geliyor ki Pazartesi açılışta VOB'un sistemleri çökecek. Biz fiyatı gördüğümüzde çoktaaaann iş işten geçmiş olacak...

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EKONOMİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger kafamdakı sey olursa ıyı bır gap olacak o gun.yarın seans kapanmadan şartlı tarıh aralıgında emır ver yuzde 5 yukarıdan gelırse mallanırız gelmesse 13 eylulde kosullara gore yıne mallanırız

ınsanların ılgısını cekmek suslemek lazım kı malı bosaltalım fakır fıkara garıp gurabaya..adam dıyecek kı ya borsa hergun yukselıyor arabamı satayım ev alayım mısalı 2000 yılında bu ble oldu sevgılı dostlar verdıler mıllete malları sonra ne dedıler : Selametle
    tüm bu anlatılanlar uzun zamanlı işler ve ben şahsen eğer birileri piyasaya çekilecekse bunun için bahsettiğiniz %5 (bana göre ciddi bir rakamdır) yükselişten sonra düşüş değil tam tersi en az bi o kadar daha yükseliş olursa piyasaya yeni katılımcılar gelebilir yoksa zor derim

20. 3 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri