Yenik takım gol yemekten gına gelirde,hani bu maç ne zaman
bitecek,bitsede kurtulsak diye sağa sola bakarya fotbolcular işte durum ahanda aynen...![]()
Yenik takım gol yemekten gına gelirde,hani bu maç ne zaman
bitecek,bitsede kurtulsak diye sağa sola bakarya fotbolcular işte durum ahanda aynen...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ıkıncı seans başlasın anlarız ne olacagını.bu arada referandumdan sonra evet te cıksa önce yukarı bır hareket sonra guzel bır realızasyon beklentımı koruyorum bana gore 13 eylulde shortcuların gunu neden dıye sorarsanız o gun en yukseklerden shortlar gıyılecek. Su tabloya bakıyoruma dısarısı domats tarlasına dondu hala bız buralarda surunmeye devam edıyruz su beklentılerde bıtsın kısalarak nasıl para kazanılır gösterecez herkeze
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sevgılı kardeşim 1999 yılından berı borsadayım deneyımlerım bana bunun olacagını soyluyor eger kafamdakı sey olursa ıyı bır gap olacak o gun.yarın seans kapanmadan şartlı tarıh aralıgında emır ver yuzde 5 yukarıdan gelırse mallanırız gelmesse 13 eylulde kosullara gore yıne mallanırız![]()
Kardeşim bu borsa yukselıyorsa malı satacak adam olmadıgından yukselıyor bunuda bole bılın
Şeyh Edebalı
Kapıtalıst duzen ve medya el ele vermıs borsa rekorla kapadı dıye mansetler azılıyor.evet kapadı ne kadar arttı o gun sade 0.1 yukselmıs.ınsanların ılgısını cekmek suslemek lazım kı malı bosaltalım fakır fıkara garıp gurabaya..adam dıyecek kı ya borsa hergun yukselıyor arabamı satayım ev alayım mısalı 2000 yılında bu ble oldu sevgılı dostlar verdıler mıllete malları sonra ne dedıler : Selametle
Şeyh Edebalı
tüm bu anlatılanlar uzun zamanlı işler ve ben şahsen eğer birileri piyasaya çekilecekse bunun için bahsettiğiniz %5 (bana göre ciddi bir rakamdır) yükselişten sonra düşüş değil tam tersi en az bi o kadar daha yükseliş olursa piyasaya yeni katılımcılar gelebilir yoksa zor derim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri