dünyanın en güçlü borsası..
ekonominin sonucu..
faiz,enflasyon ,alım gücü paritesi..bunları daha önce bu ülke hiç görmedi...
itiraz edenlere..
peki güçlü ekonominin rakamsal değerleri nedir..emaresi nedir..
dünyanın en güçlü borsası..
ekonominin sonucu..
faiz,enflasyon ,alım gücü paritesi..bunları daha önce bu ülke hiç görmedi...
itiraz edenlere..
peki güçlü ekonominin rakamsal değerleri nedir..emaresi nedir..
Tam komedi yahu, dün kapanışla aynı ula 025 yukarı yada aşağı yapar insan![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
ms de 15 daklık sistem de barlar 09;20 09;35 gibi oluşuyor..
barların , 09;15 ,09;30 olması için ne yapmalıyım...
test önemli değil..
önemli olan yapılacak ayarlamalrla bar oluşumunun 15 in katında oluşmasıdır..
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Syn emektar nerdesın?
1 hafta tatile cıktık forum boşalmış allah allah
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Birkaç gündür takip ettiğim ve sizinlede paylaştığım hata bandı teorisinde 2. senaryo gerçekleşti fiyat yataya girerken band yukarı geldi ve fiyatı yakaladı böyle durumlarda trendin devam edeceğini öngörürüm! Bu sebebten mütevellit tadımlık miktarda lonk ile girdim hafta sonuna! Lakin grafiklere bakınırken 30'da bir formasyon gördüm Sözkonusu formasyon 6 dalgadan oluşan bir yapı ve 5i tamamlayıp 6 ya doğru yol alan bir görüntüsü var! ÇALIŞIRSA bana göre ilk hedef 76600 ile 800 arasında biryer olur. Çalışmazsa bişey diyemem!
İlk grafik günlük çıkışa devam
2. grafik 30' realizasyon sinyali veriyor!
Lonk olanlar (benim gibi) hemencecik umutsuzluğa kapılmasınlar dalga şöylede devam edebilir! Bu durumda 3. yapı tamamlanmış 4 için aşağı açılış 77200 gibi çalışıp sonra 5 dalga için 78250-300 ardından 6. dalga hedefi 76750 görülebilir!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri