ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bütün dostlar holding kurdular hangisine uğrayacamızı şaşırdık...üwww...
Hele indi dost basıyor fırçayı,vitrinin önünde durmayın,alışveriş yapmayacaksanız müşteriye mani oluyorsunuz diyor......
Bende keloğlan kimin tek başıma seans odasında oturuyorum...üww...
Bir sandalya masa alan kurdu şirketi,yaw bütün şirketler birleşmeye gidiyor,bizimkiler bölünüyorlar...
Bence kartelleşelim...ühühühüh...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
patron şu baklava dilimi iyiydi, bence onu devam edelim, yalnız mtx te tutturamadım onu ben, senin gıpraşmaları alamadım grafta, mtx tenmidir nedir,
yinede bir baklava çıktı ama şerbeti az geldi, dilim dışındaki gerçekleşmeler oturmadı, forex 2000 de yok bende,
ama o baklava iyiydi bence, üvvv, eşkenar dörtgendi, güzeldi, onu canlandıralım yinede,......hemen mesafe veriyor o,.....altada üstede,......
şimdi iyi de gider hazır ramazan, tam iftarlık.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri