DOW bugün bi daha 10.000 kırarsa ....bura yalama olur,net satışı getirir....bu da beraberinde tüm marketleri peşinden sürekler...![]()
DOW bugün bi daha 10.000 kırarsa ....bura yalama olur,net satışı getirir....bu da beraberinde tüm marketleri peşinden sürekler...![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Napıyor bizim piyasa 58000 ile 59200 arasında bant yapıyor.
Bu kaldıkça trade ediyorum. Kırılımda ise kırılım tarafına.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sn jelibon,
zaman analizine maalesef çok odaklanamıyorum ve bu eksikliğimi sayenizde gidermeye çalışacam....mevsimsel olaraktan eylül ve ekim başı dipleme olur...bi nevi yılsonuna kar marjı yaratılır....arşivimde zaman analizi üzerine eski ustadların çalışmaları var haftasonu oraları biraz karıştıracam....ben fiyat analizi üzerine odaklandım (tek ayak yani....büyük eksiklik)....
bu arada papaz 1,2682 egale etti...bu da 1,2746 dan % 50 (bu da noktasal...adamlar super çalışıyor...milim şaşmıyor valla)
... dikkat > 15:30 usa işsizlik data var....!!!
ne diyon üstad sen yahu.35 kat falan.vallahi iş bıraktıracaksınız bana bu gidişle)
ben 35 katına çıkartayım varya türkiyede gezecek yer kalmaz.yurtdışına açılırım.dolap takım elbiseyle dolar.tabiki zekatınıda vermek şartıyla.
1 katıda zekata gitsin.
hihihihihhihihihihihihihhi
passat
Dönüş ayrıntısı yine russel küçük kağıtlar endeksinde.
Dün bir gün öncenin altına gelmedi diğerleri gelirken.
Bir önceki döndüğü yer aynı zamanda. Demekki bu nokta önemli.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri