Altın tehlikeli yerlerde fink atıyor.
1242 üstünde short yok.
Jelibon.
Altın tehlikeli yerlerde fink atıyor.
1242 üstünde short yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Petrole 70-71 dedik değilmi sabah.
71.08 görmüş.
Pivot 70-71 ÇOK ÖNEMLİ.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
esas soru şu...papaz 1,2650 aşağı kırdı >>> 1,2605 kırarmı....ganimet burada....etraf kan gölü ...tirexler işbaşında...![]()
Petrole dikkat 70 kırılırsa durum sakat.
70-71 arasına geldik.
NEYİ VERDİYSEK NOKTA NOKTA OLDU.
Jelibon.
cuma usa bernanke konuşacak...biraz ortalığı panikletir....borsa,petrol,pariteler > downward...DXY upward.....![]()
Jelibon abi, siz yazdıkça bende bakıyorum graflara ben hiç oynamadım ama bende aşağı gibi duruyor bakalım ne olacak sırasıyla bendeki değerler 1242.2-1240.4-1238.8(En sağlam bu duruyor)-1236.3-1234.4-1230.9 değerler trade amaçlı değildir. Kendi halinde yazılmış rakamlardır.
herkese iyi akşamlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Göç be sarıgız.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri