Dow tahmini açılış 10.017 hala 10.000 altına sarkmadı
Dow tahmini açılış 10.017 hala 10.000 altına sarkmadı
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
maalesef o kadar ky yiz ki bu hareketlerin tamamını yiyoruz .. yanı ben kendı acımdan yıyorum.. gonul ısterkı prskoljımız dayansın ve hsst diyelim agaya ama yok olmuyor maalesef.. onceden sistem olmayısına malediyordum bunu ama sistemlerde bu hareketleri afiyetle yiyip terste kalıyor.. saatlik sistemler de buna dahil.. neyse saglık olsun ... gordugum kadarıyla buna bir çare yok henüz mükemmel sistemi bulana kadar ... çalışmaya devam daha çok yol var...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Merhaba
Konuyu VOB dışına taşımak istemem ama sessiz bir izleyici olarak nickinde ya da bottom line footer da din ile ilgili herhangi bir propaganda vs. yapanlardan rahatsızlık duyuyorum.
Kimse burada kendi dünya görüşünün empozesini kutsallar üzerinden yapmamalı diye de net bir tavır koymak istiyorum.
Bu konuda daha önce farklı noktalarda moderator tarafından gösterilen hassasiyetlerin aynen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Abd'de temmuz ayı dayanıklı mal sıparıslerı: % +0,3 (beklentı:%+2.8 oncekı:%-1.2)
-matrıks-
abd'de ulastırma sektoru harıc dayanıklı mal sıparıslerı temmuz'da % -3.8 (oncekı: %-0.6)
-matrıks-
abd'de temmuz ayı savunma sanayı harıc sıparısler: % +0.3 (oncekı:%-0.7)
-matrıks-
Dow açılış tahmini 9977 oldu
baba hisselerde 1 er lotluk satışlar yapılıyor ya anlamakta zorlanıyorum.saatlerdir 1-1 satışlar bide garan işc gibi lerde sanki ufak spek hisseleri gibi![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ramazan başladığından beri daytrade sistemim neredeyse yatayda..2 haftadır,çok cuzi karlarla devam..
amme 2-6 agustos çok iyiymiş..5 günde 4200 puans bırakmış..full kontrata ..vay anam vay olurmuş..
başka sistemlerde durum ne..
unli abi bi ses vereydin iyidi
bu gün terkedilmiş gibi burası saraylı abide yok.![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri