74.000 den LONG pozisyon açtım.Yurtdışlarına kıyasla fazlasıyla güçlüyüz ancak gene de bu geceye pozisyonda girmek riskli...Yine de bu riski alacağım.Gap'lar de olmasa nasıl para kazanacağız ki bu nallet piyasada...? İyi akşamlar.
74.000 den LONG pozisyon açtım.Yurtdışlarına kıyasla fazlasıyla güçlüyüz ancak gene de bu geceye pozisyonda girmek riskli...Yine de bu riski alacağım.Gap'lar de olmasa nasıl para kazanacağız ki bu nallet piyasada...? İyi akşamlar.
bütün gün bütün şortçuları verem ettiler, sonra 20 dakikalık bir operasyonla işi bitirdiler.
kaldıraçlı piyasalar riskli. ama bizim VOBumuz gerçekten çok zor para kazanılan bir yer artık...
pela'nın arkasına gerçek bir ayna koyup elini görmeyenin işi cidden zor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bundan sonra kesişim noktaları dışında özel bir durum yoksa poza girersem bende..
![]()
ekim vade 74.600 den ekstra SHORT.
Iyi aksamlar.
Kısa pozisyon devam herkese hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar.
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
Cümleten iyi aksamlar
geceye fılat son dakikalardaki satışlar ürküttü
normalde long girmem gerekiyordu.Sabah ola hayrola.
ben faltım, ekim short devam, bu arada patronlar, ağustos kontratı ne zaman sona eriyor?
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
göstergeler bu hızlı yükselişte hafiften zayıflasalar da, halen dünkü kapanış (74,250) ötesini göstermeye devam ediyorlar. yani yarına + gap dediler.
herkese iyi akşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
normalde gun ıcı ıslem yapıp poz kapatan ben , işi haysiyetsizlige bindiren palaya inat yarına poz taşıdım.. yukseltsın madem piyasayı .. işinin adı ne... nasıl olsa murpy kanunlarına gore ne yaparsak yapayım fayda saglayamayacagım..
sabah - 800 puan gap olusturup tum gun aynı sevıyede tutup verinin boktan gelmesi ve dowun cokmesıne ragmen pıyasayı yukarı basabılıyosa 600 puan sebepsız yere , zaten ne yaptıgımızın pek bı onemı yok .. adam 5 dakıkada ıstedıgı yone gıdıyor , bıraktım pozu vade sonu kafasındakı uzlasma neyse onda anlasmıs oluruz artık..
ortalama 73900 shortların.. alsın hayrını gorsun...
herkese hayırlı aksamlar....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri