Sayfa 1695/3250 İlkİlk ... 69511951595164516851693169416951696169717051745179521952695 ... SonSon
39000 sonuçtan 20.329 ile 20.340 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

VOB delioğlan uyuma IFCIR gidiyor..

Ne oldu sana gözün IFCIRIN uçkurundaydı az kuyruk salladımı peşinden dilin dışarda koşuyurdun....

Kırkından sonra azanı teneşşir paklar diyip bıraktınmı hovardalığı...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

2. 3 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Halkalı şeker

Hasiretlik çeker

Çok sallanma güzel yarim

Cahilim aklım gider

http://facebooktanvideoindir.com/kub...ali-seker.html

Ben bu yerde haneyim

Aman yel vurmuş pervaneyim...
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

4. 2 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Katinanın elinde makası

Kesemez ah kesemez.....

http://www.neybu.com/tag/katinanin-elinde-makasi

Şeyh Edebalı

6. 1 kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

syn emektar keyfınız yerınde maşallah o zaman borsanın düşmesi yakındır

Geçen hafta beklentilerimiz doğrultusunda haftanın ilk yarısı önceki haftaki sert düşüşlerin ardından tepki hareketi haftanın ikinci yarısında yerini yeniden satışlara bırakarak tamamlamıştı. Yeni haftaya başlarken satış baskısının devam edeceği seaslar piyasayı beklemekte. Ekonomik toparlanma ABD’de bir türlü kendisini göztemezken bu baskı ve endişelerin devamının sonucunda teknik anlamdada ABD piyasaları 200 günlük HO seviyelerinin üstünde kalamamakta. Bu durum her an sert satışları tetiklemek için uygun ortam da hazırlamakta. Bu endişeler devam ederken bu hafta ABD’de büyüme odaklı datalar açıklanacak. Bugün öenmli bir veri açıklanmazken yarın ikinci el ev satışları, çarşamba yeni ev satışlarıyla birlikte dayanıklı tüketim mal siparişleri, Perşembe günü haftalık işsizlik başvuruları ve haftanın son günü cuma gününde GSYİH büyüme rakamı revizesi ve tüketici güveni dataları gelecek.

Yine yoğun bir gündemle birlikte hareketli bir piyasa bizi beklerken yurtiçinde de referanduma doğru piyasalarda bir hareketlenme söz konusu olabilir. Geçen hafta 22 günlük HO seviyesi dirençleri yukarı yönlü iki gün boyunca çok zorlanmıştı fakat haftasonuna doğru satış eğilimi tepki hareketinide sonlandırmış oldu. Bu bağlamda geri çekilmelerin devamında bu haftaki hedef 100 günlük HO seviyesi olan 57,300’lere kadar devam edebilir. Ama bunun öncesinde bugünün teknik destek seviyeleri 58,350 ve 57,600. Yukarı yönlü tepkilerde ise bu hafta yine 60bin sınırı önemli direnç olacak. Vob ağustos vadeli endeks 30 kontratlarında ise spot piyasaya paralel olarak 73,700 ve 72,500 destekleri önemle takip edilirken bu seviyelerin aşağı kırılması satışları daha da sertleşerek 200 günlük HO ortalama ve orta vadeli yükselen kanal desteklerine kadar gireleme potansiyeline sahip. Eur/Usd paritesinde 1,2750 son iki haftalık desteğinin kırılması aşağı yönlü ivmeyi 1,25 desteklerine kadar getirebilr. Bu durum hisse senedi piyasasınında mutlaka güç kaybı yaratacaktır.
    Konu EKONOMİST tarafından (24.08.10 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazım

8. 2 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

[quote=EKONOMİST;282995]syn emektar keyfınız yerınde maşallah o zaman borsanın düşmesi yakındır

Teşekkür ederim...zahmet olsun istemem ..isterse dahada bekleyebilir düşmesi şart değil ...

Ama bende yakalamışım tepede çökmüşüm üzerine o beklesin ben bekleyim...bekleşelim öylece sessizce...

Yalnız oraya çıkarken benim paramla çıktı,benim param derken imam destekli cami cematinden toplanan paralarla .. artık geri versin...

Alacaklı alacağını unutmazmış malum ...

Şeyh Edebalı

10. 2 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

bu hafta 72.xxx ler yanacak gıbı duruyor.yarın kısaları acıp hafta sonuna kadar kısa kalacam.

12. 2 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

bır turlu betonu dokemedım...ne uzun kalabılıyorum nede kısa...gunluk trade yapıyorum bazen 1000 puan alıyorum bazen 500 bazende kazandıklarımızı gerı verıyoruz yada aracı kurumu zengın edıyoruz...ya düşsün ya cıksın sıkıldık artık bu durumdan

14. 2 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

sabah ola hayır ola her keze ıyı akşamlar

16. 2 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sene 2007de iki adet sistmin hem formülünü verdim hem de sinyallerini anlık yayınladım. Bir de abartıp SMS attım. O sisteme uyanlar aylık 6-8 bn puan para kazandılar. Sırf bu yüzden işimdn bile oldum. Şu an sitemde saraylı'nın da katkılarıyla 18 adet sistemin formülü açıkça yazmaktadır. Başkaları gibi ingilzice makalelri okuyup ben sistem yazdım diyerek çıkmadık piyasaya. Sistemcilik önemlidir dedik üç yıldır bunu vurguladık ve bu sözün hala arkasındayım. 18 sistemi verirken de bunları birebir kullanmak yerine mantığını anlayıp kendi sisteminizi yapmaya çalışın diye de uyardık. Bşakaları gibi sistem satmadık, gecikmeli sinyal yayınlayıp egomuzu tatmin etmedik. Sonuna kadar paylaştık yol gösterdik. Belli kurallar çerçevesinde sistemcilerin artmasında sakınca yoktur aksine fayda vardır. Sistem formülü vermekten çok herkese sistem yapmayı öğretmek daha önemlidir. Böylece herkes aynı bardan işlem yapmaz. Piyasayı ve sistemleri tanımak önemlidir. Sistemcilik demek her sistemin aynı sonucu üretip aynı yerden al sat vereceği anlamına gelmez.
    İyi halt ettin, ben de dahil herkesi sistemci yaptın. Gelinen noktada sistemler para etmez oldu
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

18. 2 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istinye
    Teşekkür Teşekkür 
    964
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    848
    Toplam Teşekkür
    348 Yazısı Teşekkür aldı

tüm dostlara günaydın bol kazançlı bır gun olması dılegı ıle

20. 3 Kullanıcı EKONOMİST tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.480
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.187
    Toplam Teşekkür
    2.054 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler

22. 4 Kullanıcı oguzhan tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    osmanlı toprakları
    Teşekkür Teşekkür 
    1.019
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.185
    Toplam Teşekkür
    342 Yazısı Teşekkür aldı

Günaydın bol kazançlar...
    ********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
    ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******

24. 3 Kullanıcı hakansahin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri