göstergeler +gap diyerek kapattılar...
vay anasını. göstergelerin kafasına 500 puan yemiş haliyle inat ettikleri poza girmek varmış...
neyse biz de bugünü çok şükür hem vobda hem parite tarafında + kapattık.
herkese iyi tatiller...
göstergeler +gap diyerek kapattılar...
vay anasını. göstergelerin kafasına 500 puan yemiş haliyle inat ettikleri poza girmek varmış...
neyse biz de bugünü çok şükür hem vobda hem parite tarafında + kapattık.
herkese iyi tatiller...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
iyi haftasonları dilerim...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Cümleten iyi aksamlar iyi tatiller
geceye long
Unlimit patron tirende seni göremedim asa inmiştim baktım en ön vagondasın tekrar bindim ama makinist çift bilet parası kesti.
Allah emanet olun dostlar
sapina, dibine, umugune kadar sort
iyi tatiller![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
herkese teşekkürler, iyi tatiller
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
herkese iyi haftasonlar.
saygılar.
GERÇEK EKONOMİ < EKRAN EKONOMİSİ = ŞİMDİLİK
2 sistem aynı yönde ise mesela uzun ise.... ve ek olarak dow ters olarak ,yani eksi %1 falan ise ,işte o zaman çok rahat uzun olunur..misal bugün...
pek geceye poz. bırakmıyacagım..ama yukardaki koşullar olursa affetmem...tekrardan iyiakşamalr.
iyi akşamlar iyi haftasonları dostlar ...
iyi akşamlar,iyi tatiller !
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
patron kusura bakma valla aslında 74,425'ten açtığım longları 75,075'te stopladım. stoplama sebebim göstergeler değil başka bir şeydi.
biraz canım sıkıldı, az dinlendim ama güzel yerden mallanıp sonra da 74,350den verdim.
bugün için yeterli...önemli olan çok kazanmak değil günü + kapatmak.
hep böyle bakıyorum ben.
herkese iyi tatiller...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri