DTF sistemindeki geri kalan RSI mevzuu ile DTF nin tamamını da inş bu akşam anlatacağım ve DTF sistemine 30 saniyelik bir bakış atacaksınız trend nerede var nerede yok ortaya çıkacak...
![]()
DTF sistemindeki geri kalan RSI mevzuu ile DTF nin tamamını da inş bu akşam anlatacağım ve DTF sistemine 30 saniyelik bir bakış atacaksınız trend nerede var nerede yok ortaya çıkacak...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sıcakta kafaya güneş geçmiş şekilde dolaşırken serinletici bir olay oldu...Dealer'im arayıp ''abi datadan sonra piyasalar çöktü'' dedi...Eve geldim baktım.Yurtdışları gerçekten de dağılmış ama sanki biz göreceli olarak daha güçlü duruyoruz...Bu durum pek hoşuma gitmedi...Yine de nasıl olsa maliyetim iyi diye(75.300...) düşünerekten geceye de SHORT gireceğim...Herkese iyi akşamlar...
74.525 long.
gece pozu. bir süredir geceye pozda kalmıyordum.
hayırlısı bakalım...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
saraylı abi yarın karacumali72500 hedefine açılışla ulaşabilirmiyizki
![]()
bye bye happiness
http://www.dailymotion.com/video/x9w...appiness_music
herkese iyi akşamlar...
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
iki sistemde kısa kapandı..ama geceye rahat olmak için flatden vazgeçmedim..ama ikisi aynı olunca sabah o yönde gap oluyor..herkese iyi akşamlar..
iyii iftarlar..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Gece flatım, iftarı bekliyom, kahveyi hakettim sanırım, Saraylı abi ile Astatin patronların formulleri ve kendi deneme yanılmalarımla ortaya çıkan sistem bugün çok işe yaradı doğrusu Patronlarım çok teşekkür ederim, sistem konusunda daha da heveslendimİyi akşamlar, Hayırlı iftarlar
![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
Cümleten iyi aksamlar
bilgisini,sevgisini paylaşanlara gönülden teşekkürler.
hayırlı iftarlar
geceye kısa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri