Grafiği nasıl yapıştırıyoruz buraya ?
saraylı abii satış yapabilirmiyimm abii
yeni sezon buyrunkredi kartına 10 taksit üwww
facebook da relax mode grubunda tüm yeni koleksiyon vargenelde erkek var burda bayan yoğun olsa satardık üwww vobdaki zararlar çıkardı
sayın saraylı ben bildiğiniz gibi javamatriksle trade ediyorum..
hareketli ortalamaların kesişim bölgelerinde biraz erken davranıp kavrayabilirsem durumu faydalı oluyor..yataydayken her sistem gibi çarpıyor sonuçta ama büyük zarardan da koruyor ...
Müsait bir vakitte 100 lük ortalamanın 5 yada 7 ile kesişiminin getiri oranı vs gibi bir tablo varsa yardımcı olabilirmisiniz..
tabi kesişim sonrası rsi aşırım alım yada satım bölgeleri de destek oluyor biraz alım satıma..
formülasyon bilmediğim için ve yüksek miktarlar ile trade etmediğim için çok bilemiyorum sistemin potansiyelini..O yüzden sözel olarak ifade etmeye çalıştım .=(
teşekkürler...![]()
Tamamda güzel kardeşim, varsa bir bilgin, tecrüben paylaşda öğrenelim.yada koy son 10 günlük resmini sistemin görelim iyi sistemi .gözümüz iyi sistem görsün bi kerede madem tek sinyalinden sistemin kötü olduğunu anlıyabiliyosun.
ayrıca full sistemciliğin doğasında sistem hata yaptığı zaman sistemi suçlamak var.ama bu mecazi anlamda tabiki o kısmı anlıyamamışsın sen.
Tabiki hata bizde sistemi biz yazdık ama full uyarken kendine kızmak yerine sisteme kızarsın kendini rahatlatırsın.Bu iş piskoloji savaşı.Bir şekilde bunu yenmenin yollarını bulmazsan bu piyasadan silinirsin.Buda yöntemlerden biridir, sistemi efgyi palayı suçlamak veya ona küfür etmek.artı streste atıyo..çok ciddiye alma yani palaya atılan lafları![]()
Yeni daytade sırasında trendleri/yatay hareketleri bulan sistemimizin adını koyalım önce:
Daytrade Trend Finder (=DTF) olsun.....
DTF ; dediğim gibi , sadece trendleri ya da yatayları bulur ve bunun tradingde hayati önemi vardır...
Bu yüzden ; burada verdiğim periodlar ,benim de kullandığım default periodlar olacaktır..Buna emin olabilirsiniz...
Bu kadar önemli bir konuda ; period değiştirme lüksümüz olmamalı....çünkü her tg için bu periodlar dikkatlice seçilmiştir...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
kısa lar stop
[QUOTE=Tradeprof;281398]Tamamda güzel kardeşim, varsa bir bilgin, tecrüben paylaşda öğrenelim......
Herhangi bir bilgim ya da tecrübem olmadığı için paylaşamıyorum, bol kazançlar size...
İzninizle son 2,5 günde farkettiğim kanalı göstereyim 5liklerde
http://img830.imageshack.us/img830/6823/son3.jpg
Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısındada bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. -Nietzsche
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri