ahanda buda tahmni sayımım ..üvvv..stro patro o tertemiz 5 lik c dalgası olabilir abim ... üvvvv ...
![]()
ahanda buda tahmni sayımım ..üvvv..stro patro o tertemiz 5 lik c dalgası olabilir abim ... üvvvv ...
![]()
2013,00
Bakalım patron, 15:30 haberleri önemli görünüyor, ondan önce ne ciddi düşüş ne ciddi yükseliş gelir gibi düşünüyorum.
Eğer böyle 600 civarında yataya bağlarlarsa dataların negatif gelmesini beklerim. Negatif haberden önce hep piyasayı yükseltip yataya bağlıyorlar, sonra da yüksekten veriyorlar... Eğer böyle olmasda başka bir tahminim yok, bakalım Pala ne gösterecek... üvvv...
eksi makasla ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım.
vob çok güçsüz, short açın mı diyorlar?
pozisyon long (525'e çekip aldım)
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
bir şeyi itiraf edeyim..karşımdaki güreşçi en güçlü en dinç olduğu vakitte savunma yapmam gerekirdi..biraz zaman kazanıp yorulmasını beklemek gibi bir özelliği kazanmam lazım..gısa konusunda nokta yerim 650 olmalı idi..550 yaptık boşuna..bu tarz durumda konsantrasyon kaybolabilir ve güreşi kaybedebilirim..yaş genç ondan oldu hatam..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
aydaa astatin abi noldu abi 15 günlük tatil bi durummu oldu abi ühühüüh
özel mesaj a cvp yazamıyorum plato dan değilim abi selamlar
Patron sayım canavar gibi üvv... Umarım c uzatma yapıp short'larımızın raconunu çizmez... üvvv..
Fırsattan istifade belirteyim ki patron, bana kalsaydı ben a dalgaları da c gibi mutlaka 5 dalgalı olmalı diye kuralları değiştirirdim... Şimidi a dalgası sonuçta düzeltmeyle aynı yönde olduğuna göre mutlaka 5 alt dalgaya ayrılması gerekmez mi? Ama w-y-z kombinasyonu olarak,yani 3 dalgalı da sayılıyor. Kurallar içinde olsa da bana temel ilkeye aykırı geliyor patron... Ralph amcanın yerinde olsam burada istisna yapmazdım... üvvv...
pivot.............74.525
ema55...........74.242
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri