günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..
günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..
Saraylı hocam bana sanki bi kere daha 76-77 leri görebiliriz gibi geliyor 2 li tepe gibi zaten 77 kırılırsa yeni zirvelere yelken açarız herhalde![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
İşkembem kuvvetli satış sinyalleri vermeye başladı... Sistem de doğrulayınca yüklü satış moduna geçeceğim...![]()
74800 önemli hale geldi hareketin devamı için..
ciddi direnç olarak çalışabilir..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ben satışın biraz gecikeceğini düşünüyorum, pala makasa dokunmadı henüz, dikkatli olun
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
günaydın kayıpsız bir gün diliyorum
günaydın arkadaşlar,
kv long devam ediyor. ov dün flat konumdan long konumuna geçti.
endeks dün akşam kapanışın verdiğim pivotun üzerinde yapmasıyla kv ler için nispeten pozitif bölgeye geçmiş sayıldı. fakat uv flat konumda eğer 74.800 üzerinde kapanış gerçekleştirmezse uv cycle ının yatay seyredeceğini düşünüyorum. uv Bant aralığı 74.300-74.800
bu bant aralığının aşağısı short üzeri longların daha güçlü olduğu bölge
panaromik manzara konusunda yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
herkese zararının minimum karının maksimum olduğu bir gün geçmesini dilerim
beşliklerde son bir itki dalgası geliyor mu acaba..?
75,000 hedefli...
750 üstü istop 675 den kısa ...
2013,00
Bu gün erken başlayan alışlara bakarsak piyasada iştahlı
şort açmak tehlikeli sistem ancak sata geçerse sort denenebilir.
Histem yeni tepeler başlıyacak diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri