DAX da çok şık bir mondiyo yaptı... Bu gidişle bugün uzun bir aradan sonra 6.000'in altını görür... ZİŞD.... üvvv...
Bu arada poz+ruh halim ile havatar arasındaki uyumsuzluğu da giderdim... Pazara kadar değil, uzlaşmaya kadar short...
(sistem long çakarsa bir an bile tereddüt etmem.. heh hehh heeee )![]()
![]()
Selam millet..Betonunuz bol olsun![]()
Adamları referandum sıkıntısı bastı.Eylule kadar işi bitirmeye çalişacaklar.Oyle bir yerde uzlaşma olmali ki..Evet hayır da çıksa yon çizsinler..
6.... Lİ rakamlar uzlaşmada olabilir.
1 . sorunda...excel tablosundakinimi soruyorsun ?
excel ise. yani ilk grafik olan .. onun indikatörünü dün gece yollamıştım. resimde var. dün gece yollamıştım ama kaçırmışsınız sanırım.
ikinci sorun.
sat sinyali olmadan nasıl al verdi. zaten alda idi diyorsun.
grafiğe dikkatli bakarsan fiyat göstergesi heiken ashiyi aşşağı kırmış ama ortalamayı kırmadığı için sat gelmemiş. ama aniden yeniden he ashi göstergesini yukarı kırdığı için AL gelmiş... yani zaten AL da iken ikinci bir AL sinyali gelmiş.
hayır kaybolması gerekmez.olurda piyasa yükselişe geçerse yükselişin başladığı en dipteki BAR a AL oku koyar sistem
bu sistem bende olsa şu an maldivlerden size sesleniyor olurdum muhtemelen.ama gelin görünki istanbul sıcaklarında kavruluyoruz
siz şu an forum ahalisine nereden sesleniyorsunuz?
eğer mümkünse böyle sinyalden 5-6 bar geçtikten sonra değilde hemen sinyalin kesinleştiği ilk barda paylaşmanızı rica ediyorum.o zaman anlarız repaint mi değil mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
selpatros üwww abi az öğret daha ew felan abi 61.8 e tepki yaparmı bu şimdi napar nası oluyiii
1. evet, önceki mesajalrımda da belirtiğim üzere xls deki sat sinyali kaçtan kapandı diye soruyorum
2. Yani sistemin sadece poz değişimlerinde (Mtx ST deki gibi) değil, koşul her gerçekleştiğinde (Mtx EA daki gibi) ok atar diyorsun. Grafta gösterilen bölgede bu bir daha hiç olmamış. Mümkün mdür..Olabilir tabi..Fİyat göstergesi v.b. sisteminin mantığını bilmediğim için o konuda bir şey diyecek durumda değilim.
kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri