ohh mondiyo....900 itibariyle sistem kısa yakıyor geçici...mavi yi teprik ederim erken TP hoş oldu...ehueheu
selçukluyu da teprik ederim..gelir gelmez, hoylum hoylum fidan boylum şeetti voba
ohh mondiyo....900 itibariyle sistem kısa yakıyor geçici...mavi yi teprik ederim erken TP hoş oldu...ehueheu
selçukluyu da teprik ederim..gelir gelmez, hoylum hoylum fidan boylum şeetti voba
Satta olsun gari, biraz para kazanalımda hafta sonu güzel güzel gezelim be Pala, hadi sen kıralsın![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5692
Daytraderlar takım tutmuyormu?
Heyacan dorukta, her taraf sarı-kırmızı olmuş.
Kartal Feneri geçmiş.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
üçgen kırılmış aşşa halen izliyorum peehhh beceremiyiiim ben bu işi ühühühühü
selpatros demiş 3th wave on the way ühühüühühühühü daha tüm bilgiler varken ühühühühü
bence göremezsinçünkü eğer mavi aşağı kırıldığı için erken TP yapılıp Flat edildiyse sonraki hareket aşağıdakilerden birisi olabilir..daha başkası da olabilir ama şimdi detaya girmeyelim..
1) Kırmızıyı yukarı kırarsa tekrar long
2) Sistem sat verene kadar uyu (hiç sevmem bunu)
3) Mavinin üstüne çıkar ve orda X bar kalır ancak kırmızı üzerinde kapanış yapmazsa tekrar long
v.s v.s.
sat verdi dedi 12:30 da ziesten...
ben yimeğe kaçar
ZİŞD....
Sabahtan beri yine dağlar kadar iş çıktı daha yeni geldim... Dünden kalan short'larla aynen devam... Hatta bakarsın uzlaşmaya gitmişim bu short'larla... üvvv... Damarımı kessen short akar o kadar ayuyum... Armudun iyisi varsa bana getirin.... üvvvv...
iyi seanslar...
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Herkese selamlar...73.750 den SHORT pozisyon açtım.VOB da bana göre DESTEKLER: 73.400-72.900 ve 72.500 de...DİRENÇLER:74.600 ve 75.200 de...Ayrıca DOW FUTURE da 10.350 de bir direnç var ve şimdilik burayı geçmekte zorlanıyor...Ancak eğer bu direncin kalıcı olarak üzerine atabilirse SHORT pozisyondakilerin dikkatli olmalarında fayda olabilir...(Tabi VOB da negatif ayrışma gözlemlenmediği sürece...Sonuçta tabi ki nerde işlem yapıyorsak onun grafiği esastır...) Hepinize bol kazançlar dilerim.
son mohikanın inadı yine haklı çıktı gibi tüm vadeler sata geçti ben çıkıyorum herkese kolay gelsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri