Mubarek Ramazan günü bu pala asabımı bozacak, orucuda bozduracak arkadaş :/
okadar harekete alıştırtı bak şimdi şu yaptığına , Sivri Sinek Saz oldu piyasada bu nedir yaaaaa![]()
Mubarek Ramazan günü bu pala asabımı bozacak, orucuda bozduracak arkadaş :/
okadar harekete alıştırtı bak şimdi şu yaptığına , Sivri Sinek Saz oldu piyasada bu nedir yaaaaa![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
bir nevi kumar bence.rulette bilmem kaç katını kazanmak için paranı riske atınca kumar oluyoda borsadamı neden olmuyo.mesela bir alış yapıyosun borsada(rulette bi sayıya para yatırıyosun), kaybediyosun veya kazanıyosun.oynamaya devam.... stratejiler farklı ortamlar farklı ama konsept kısmen aynı.hep bizim kaybetmemiz üzerine kurulmuş bir piyasa.hep masa kazanıyo genelde.burdada pala diyoruz ona.çok fark yok bence.rulettede pokerdede kazandıran stratejiler yokmu.burdada kendimize özgü stratejilerimiz var vs vs vs...tartışmak için söylemedim kendi fikrim sadece.her fikre saygım var.saygılar...![]()
yine bela 55...bu sert hareket sistemleri etkiliyor.
55 şimdi 73.489 dan geciyor
parametrelerin tamamının size bağlı olmaması ile bir kısmının size bağlı olmaması farklı şeyler.
rulette top dönerken sizin herhangi bir etkiniz var mı? ya da oturup hesap kitap yapıyor musunuz? kırmızı 36'da destek var, siyah 13 direnç oraya yazılmayayım diyor musunuz? hayır...
parite veya VOB oynarken binlerce parametre ekranda akıp geçer.
kimisini okursunuz kimisini okumazsınız.
kimisini bilirsiniz, kimisinden haberiniz bile yoktur.
biz bunlara indikatör diyoruz.
velhasıl kelam, pozisyonunuzu etkileyecek yardımcı parametreler vardır.
aynı şeyleri yaparak sürekli kayıp bana göre aptallıktır. (lütfen üzerinize alınmayın. sıfat tamamen kafa yormayan insanlar için kullanılmıştır)
arabanın direksiyonunu 1 kez sağa kırdığınızda araba sağa gider.
aynı şekilde poza girip aynı şekilde kaybetmek, direksiyonu ikinci kez sağa kırdığınızda arabanın sola gitmesini beklemeye benzer.
parametreleri değiştirmeden yaptığınız işlemin sonucunun farklı olmasını beklemek delilikle aynı şey.
bana göre borsa kumar değildir lafını şu şekilde düzelteyim.
hayatında 1 kez pozisyon açmamış olan babam için al veya sat tuşuna basmak evet kumardır.
aynı işlemi yapmak benim için kumar değildir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
biraz işim çıktı, gittim geldim aynı yerdeyiz.
öğle arası operasyonu olmamış, olumlu gelişme..
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
duruma uygun avatar yaptım kendime...
maça ası daimi kartım.
kapalı kağıdı ise pela verdi...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
piffff gun ıcı sıstem carpılmaktan bi hal oldu .... benden bu kadar..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
garanti 15 dakikada 1800 kadar short kapattı, güneşin etkisi olmalı
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri