ağalar ben flat oldum pala 50günlük ortalamaya değdirmeden alacak gibi çok pis bi his oluştu bende niye ses seda yok niye kopma yok üwwwwwwww küstüm flatos rahatos birazda ben tatil yapiim
ağalar ben flat oldum pala 50günlük ortalamaya değdirmeden alacak gibi çok pis bi his oluştu bende niye ses seda yok niye kopma yok üwwwwwwww küstüm flatos rahatos birazda ben tatil yapiim
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
718xx leri hemen vermez bu pala..ama 2-3 gün içinde burayı görmesi ve saraylı abinin dediği gibi tekrar 75 binlere çıkması tepmesi gayet normal..
FDOW 10422 ye çıkamaz ise 10373 e gider..o nedenle hızlı bir hareket olacak..
10373- 10422 - 10452 - 10482 ....seç nereye gitmek istersin..
ooooowwwwwwwwwwwwwww ..mondiyo ..
2013,00
sanrım 72500 için hızlı işlem olacak birazdan..takip teyim
10 temmuz da yazdığım ŞELALE senaryosu devrede ama ben dikkat çekmek istiyorum ki 72800 altına gerilemeyen vob yeni tepe potansiyeli taşır şekilde bir senaryo oluştu kafamda.
Bu nedenle short olan kardeşlerimin risklerini minimize etmesinde yarar var.Long olan açmak isteyen dostlar da yakın stopla long tutabilirler.
Bu düşüş bana öyle birşeyler fısıldadı ki çok iyi oldu gerçekten.Bugün 73300 den aldığım longlar iyi iş çıkaracak bence.RALLİ senaryom yeniden gündeme gelebilir ama RALLİ şeklinde değil de mini ralliler ve mini çöküşler şeklinde.İzleyelim bakalım bugünlük.neler olacak.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri