Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
spfuture 1100 kırarsa izle sen şenliği
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
€/jpy'nin tokadını yediğim için ekranlara bakmak yerine tur atayım dedim. yemeği de uzatınca bu saate kaldık.
nettiniz lem göçertmişiniz heryeri.
göstergelere göre düşüş onaylı gidiyor...haberiniz ola. tepkiye oynamak yerine yükselmesini bekleyip yukardan satmak daha doğru hareket şekli olur. bence...
bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
haber akışı inanılmaz ew ye göre geliyor pehhh
MOODY'S: KREDI NOTU DEGERLENDIRMESI MALI KURAL'IN KABULUNU ICERMIYOR - BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
ahanda düşüşün haberleri geldi teker teker..
tamam şimdi haber ğpompalıyolarsa yükselebiliriz.. daha da düşmez burası...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
bakalım spot açılınca destekleyecekmi bu göçüşü göreceğiz...dünkü grafiği hatırlayın derim taa nerde demişiz bu iş bitti diye yükselişler sadece tepkiden ibaret olur tekrar dönmemiz bayağı bi zaman alabilir..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
71800 ler belki görülebilir tepkiden sonraki son destek buranın kırılması işi iyice biterebiir.
Günlükte 71300 ler de falan sağlam destek var ordan dönermi göreceğiz şu anda günlükte 55 ema dayız bakalım bu seferde tutacakmı bu destek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri