ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şaka bir yana daha yeni kara geçiyorum sayılır
ilk poz 74800 dü ve 2 kez stopladım şimdiki 3. pozisyonum
gün içi ek kısalarla maliyet 75600 lere geldi
halen kaldıraç 5
benim kızdığım
``imf işi bitti sadece açıklanma zamanı bekleniyor´´
``2 haftaya 2 kurumdan not artırımı gelecek´´ vb haber beklentisi yaratarak milleti kandırmak
arkasından gidenlerde hesap sormuyor nedense
bu tip ozel haberler ile ilgili duyum almak herkesin harci degildir...ancak, o da belki, cok buyuk fonlarin elde edebilecegi spekulatif bilgilerdir...ama kabahat her okuduguna, her gordugune inanan forum okuyucularinda...gerci forum yonetimlerinin de hassas davranmasi lazim bu tip seylerde...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
size bir bilgi veriliyorsa doğruluğuna inanmadan onu yaymazsınız
dediğiniz çıkmadığında gelir varsa sebeplerini açıklar ve özür dilersiniz
ama 2. kez yönlendirilir ve yine haberi pazarlarsanız ve yanlış çıkarsa ben bunda kötü niyet ararım
üstelik bu durum 3 kez tekrarlanmış sonradan okuduğum kadarıyla
[quote=caretta;278045.gerci forum yonetimlerinin de hassas davranmasi lazim bu tip seylerde...[/quote]
forum yönetimi sana karşı yeterince hassas davrandı bence
ilk kez sorduğunda atılmadın imf ne olacak diye
şansını zorladın sen de
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri